| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
18 Wheels of Steel Pedal to the Metal Türkiye Full Portable
|
|||
|
02-08-2008, 02:59 PM
|
|||
|
|||
|
RE: 18 Wheels of Steel Pedal to the Metal Türkiye Full Portable
eywallah hacı ya sorunu cözdün helal olsun arkandayım |
|||
|
02-08-2008, 10:04 PM
|
|||
|
|||
|
ya ark lar oyunu yükledm ama hata verio nie yapar bilen warsa çok acil saatlerdir buna uğraşıorum delircem :@ |
|||
|
09-08-2008, 02:58 PM
|
|||
|
|||
|
ARKADAŞIM NE OLUR YARDIM EDİN. HARDTRUCK BAYILDIĞIM BİR OYUN. DAHA ÖNCELERİ ESKİ VE SIRADAN B.SAYARIMDA BU OYUNUN İLK MODELİNİ OYNUYORDUM. BU BİLGİSAYARIMDA NE ESKİSİNİ, NE DEMOSUNU NE YENİSİNİ, HİÇBİRİNİ OYNAYAMIYORUM, KURULUMLARI TALİMATA GÖRE YAPIYORUM AMA OLMUYOR. SİSTEMİMİN YETERLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. SADECE İLK VERSİYONU AÇILACAK GİBİ OLUYO AMA SİYAH EKRANDA TAKILIYO AÇILMIYO. NEDİR SİZCE SORUNUM. S İ S T E M İ M 80 GB HARDDİSK 128 MB GEEFORCE FX5200 EKRAN CARD 512 MB RAM DİRECKTX 9.0 AMD SEMPRON 3000+ İŞLEMCİ 1.8 GHZ. |
|||
|
10-08-2008, 06:39 PM
|
|||
|
|||
|
Cok SaoL payLasım için Scarface:O AMERİKAN RÜYASINI SEVDİ MÜTHİŞ BİR İNTİKAM DUYGUSUY ----------------------TONNY MONTANA------------------------ |
|||
|
14-09-2008, 01:15 AM
|
|||
|
|||
|
yahu oyun baya eskiden aklenmiş ama belki bakıp ta yazan olur diye ileteyim dedim. rapid linkleri çalışıyor ama filefactory patlamış ayrıca oyunun çalışmasında bi sorun yok ama harita ile bir uyumsuzluk var oyun başlayınca yollardan çok uzak bi yere atıyor seni ve oradan yola ulaşamıyorsun. f9 ile 911 çağırıorsun ama o da seni başladığın yere geri koyuyor. yani oyun açılıyor ama oynanmıyor ya da sadece bende öyle. bakarsan yardım edersin bakmazsan da canın sağ olsun. indirecek kişiler bu iletiyi dikkate alın lutfen ve saatlerinizi boşa harcamayın. derseniz ki ben hallederim o zaman kolay gelsin... |
|||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||