| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
18 Wheels of Steel Pedal to the Metal Türkiye Full Portable
|
|||
|
12-07-2008, 02:41 PM
(Bu Mesaj 12-07-2008 02:42 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : mdxy81.)
|
|||
|
|||
18 Wheels of Steel Pedal to the Metal Türkiye Full Portable
![]() ![]() Oyunu anlatmaya gerek yok ünlü taşımacılık oyunun full portable hali hemde Türkye haritası ile birlikte Milletin kurmayı anlatmakta bile zorlandığı oyunu sizin için portable yaptım Zannedersem winrardan kaynaklanan bir hata nedeniyle problem yaşanıyordu bu nedenle oyun winrarla tekrar bölünmüş ve yeniden upload edilmiştir Bu kezde hata veriyor demeyin lütfen partları tekrar birleştirip oynadım sorun yok İyi eğlenceler Program şahsım tarafından portable hale getirilmiştir Rapid ve filefactory partları aynıdır yani birini rapidden indirirken diğer partıda Filefactoryden çekebilirsiniz Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Portable Program sisteme kurmaya gerek kalmadan direk kullanılabilecek hale getirilmiş program demektir Sizlerle paylaşmış olduğum programlar büyük oranda portable programlardır ve şahsım tarafından portable hale getirilmişlerdir ilaçları verilmiştir |
|||
|
16-07-2008, 08:13 PM
(Bu Mesaj 16-07-2008 08:17 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : salimle.)
|
|||
|
|||
|
RE: 18 Wheels of Steel Pedal to the Metal Türkiye Full Portable
yaa ben bi ara yüklemiştim ama belirli bi süre sonra kapanı yor otobüs oyununda ![]() :)emegin hakkını vermek gerek
|
|||
|
19-07-2008, 04:29 AM
|
|||
|
|||
|
Tşekürler baya emek vermişsin kardeşim.. keşke dosyaboyutunu da yazsaydın.. bizim gibi kotalı kullanıcılar için iyi olurdu.. Suskunluğum aseletimdendir!.. Her lafa vercek bi cevabım var elbet!.. Lakin bir lafa bakarım , lafmı diye!.. Birde söyleyene bakarım adammı diye!.. |
|||
|
19-07-2008, 05:05 PM
|
|||
|
|||
|
sifre yokmu |
|||
|
19-07-2008, 07:29 PM
|
|||
|
|||
|
Boyut 270mb tır Şifre istemez zaten Bu yüzden portable Portable Program sisteme kurmaya gerek kalmadan direk kullanılabilecek hale getirilmiş program demektir Sizlerle paylaşmış olduğum programlar büyük oranda portable programlardır ve şahsım tarafından portable hale getirilmişlerdir ilaçları verilmiştir |
|||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

![[Resim: screenshot_3.jpg]](http://www.terragame.com/downloadable/18_wheels_of_steel_pedal/screenshot_3.jpg)
![[Resim: 23502.jpg]](http://www.filecart.com/images/screenshots/23502.jpg)