| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
18 WoS Pedal to the Metal Türkiye`de Türkçe; Otobüs ve Türk Firmalarıyla YENİ indir
|
|||
|
09-08-2008, 09:56 AM
|
|||
|
|||
|
RE: 18 WoS Pedal to the Metal Türkiye`de Türkçe; Otobüs ve Türk Firmalarıyla YENİ indir
ya oyunun şifesini verebilirmisiniz arkadaşlar |
|||
|
09-08-2008, 02:51 PM
|
|||
|
|||
|
RE: 18 WoS Pedal to the Metal Türkiye`de Türkçe; Otobüs ve Türk Firmalarıyla YENİ indir
ARKADAŞIM NE OLUR YARDIM EDİN. HARDTRUCK BAYILDIĞIM BİR OYUN. DAHA ÖNCELERİ ESKİ VE SIRADAN B.SAYARIMDA BU OYUNUN İLK MODELİNİ OYNUYORDUM. BU BİLGİSAYARIMDA NE ESKİSİNİ, NE DEMOSUNU NE YENİSİNİ, HİÇBİRİNİ OYNAYAMIYORUM, KURULUMLARI TALİMATA GÖRE YAPIYORUM AMA OLMUYOR. SİSTEMİMİN YETERLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. SADECE İLK VERSİYONU AÇILACAK GİBİ OLUYO AMA SİYAH EKRANDA TAKILIYO AÇILMIYO. NEDİR SİZCE SORUNUM. S İ S T E M İ M 80 GB HARDDİSK 128 MB GEEFORCE FX5200 EKRAN CARD 215 MB RAM DİRECKTX 9.0 AMD SEMPRON 3000+ İŞLEMCİ 1.8 GHZ. |
|||
|
09-08-2008, 02:53 PM
|
|||
|
|||
|
512 MB RAM DEMEK İSTEDİM YUKARIDA, YANLIŞ OLMUŞ |
|||
|
11-08-2008, 02:52 PM
|
|||
|
|||
|
ya ben oyuna girip çıktım belgelerimde oluştu klasör ama içinde makes diye bi klasör yok |
|||
|
11-08-2008, 02:55 PM
|
|||
|
|||
savas1008 Yazılan:ARKADAŞIM NE OLUR YARDIM EDİN. HARDTRUCK BAYILDIĞIM BİR OYUN. DAHA ÖNCELERİ ESKİ VE SIRADAN B.SAYARIMDA BU OYUNUN İLK MODELİNİ OYNUYORDUM. BU BİLGİSAYARIMDA NE ESKİSİNİ, NE DEMOSUNU NE YENİSİNİ, HİÇBİRİNİ OYNAYAMIYORUM, KURULUMLARI TALİMATA GÖRE YAPIYORUM AMA OLMUYOR. SİSTEMİMİN YETERLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. SADECE İLK VERSİYONU AÇILACAK GİBİ OLUYO AMA SİYAH EKRANDA TAKILIYO AÇILMIYO. NEDİR SİZCE SORUNUM. ekran kartını güncellemen lazım benim ekran kartımda seninkiyle aynıydı başta oyun hata veriyodu güncellendikten sonra açıldı |
|||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||