Youtube
En ilginc ve komik
videolar burada
www.lanetli.org

Cevapla  Konu Gönder 
300 kız nasıl öldürüldü?Pedro Lopez-And dağları canavarı
12-07-2008, 09:51 AM

The Monster of the Andes

'uyumaya çalışırken göklerde bir yıldız görsem tanrının beni koruduğunu sanar avuturdum kendimi'

Yıl 1957 Kolombiya şehrinde iç savaşın son demleri tüm ülkede olduğu kadar hissediliyordu. bu tehlike ve vahşet dolu sokaklarda yürüyebilmek için en az ipte yürüyen bir cambaz kadar tecrübeli ve çılgın olmak tek seçenekken gecenin karanlığı içinde sekiz yaşlarındaki bir erkek çocuğun şaşkınlığı sokakları bile korkutuyordu. yolu belli değildi, nereye gideceğini bile kestiremeyecek bir yaşta talihsiz bir şekilde kovulmuştu evinden ve artık sokaklarda kalmak onun tek çaresiydi belki annesi kendisinin zavallılığını farkedip onu bulup eve geri alıncaya dek. fakat karşısına çıkan yaşlı adam böyle bir ümide balta vurulacağının habercisiydi. yaşlı adam çocuğun sefil halini farkedip kendisine ekmek ve yatacak yer vereceğini söyleyerek elinden tuttu zavallının ve ıssız bir binaya ***ürerek defalarca tecavüz etti zavallı bedene ve bununla kalmayıp çocuğu yürüyemeyecek şekilde döverek tecavüz kalıntıları arasında bırakarak arkasını dönüp gitti. tecavüzcünün ismi bilinmez ama bu olay müthiş bir cinayetler zincirinin başlangıcıydı çünkü tecavüz edilen çocuğun ismi Pedro Lopez di...

Lopez 1949 yılında Tolmia şehrinde 13 çocuk annesi bir fahişe tarafından dünyaya getirildi. kolombiyanın o sert koşullarında annelerinin onları bir arada tutabilmek ve üzerlerinde denetim sağlayabilmek için zor kullanmak dışında bir şansı yoktu... ve bu aile içi gerginlik huzursuz ortam Pedro üzerindeki ilk seri katil nedeni oldu. 8 yaşına geldiğinde annesi kendisinden bir yaş daha küçük olan kız kardeşiyle cinsel ilişki kurmaya çalışırken yakaladığı pedroyu sokağa atmıştı ve seri katilin sokaklar-dağlar macerası bunla başladı. sokağa atıldıktan bikaç saat sonra yaşlı bir insanın tecavüzüne uğradı Pedro (başlangıç bölümü). artık insanlardan korkar hale gelmişti, onlardan uzak çöpten toplamaya çalıştığı yiyeceklerle hayatta kalmaya çalışıyordu ve bir gün bu şehiri terk etmek zorunda hissetti kendisini. trenlerde kaçak yolculuklarla veya yürüyerek Bogota şehrine vardı.
bu kendisine yabancı sokaklarda yürürken belki güzel günlerin habercisi olacak bir mucizeye rastladı. orada yaşayan iki amerikalı bu biçareyi gördü sokakta ve onu evlerine aldı karnını doyurarak evlatları yerine koydular. bir süre sonra onu okula yazdırdılar ve 3 yıl boyunca ömrünün son normal günlerini yaşadı Pedro. henüz 12 yaşındaydı, okulu bitmiş eve dönecekti fakat erkek öğretmenlerden bir tanesi evine doğru yol almakta olan küçük çocuğun yolunu keserek onu boş bir odaya ***ürüp tecavüz etti. bu öğretmenin ismi bilinmiyor fakat tecavüz edilen çocuğun ismi Pedro Lopez di, o bir hırsızlar hırsızı olacaktı..
olaydan kimseye bahsetmedi, sadece okulun muhasebesinden bir miktar para çalarak kendisini daha güvende hissettiği kolombiya sokaklarına geri dönmek üzere yola çıktı.
artık kolombiya sokaklarında git gide bir huzur boy gösteriyordu, bu gitgide düzenin hakim olmaya yüz tuttuğu sokaklarda pedro hırsızlığı bir alışkanlık haline getirmişti. artık çöpten ekmek toplama zamanları geçmişti ve parasını çalarak kazanabiliyordu öyleki en değme hırsızlar bile özenle bakıyordu pedronun yaptığı işlere, nihayetinde araba çalmakta onun üzerine kimse yoktu. ta ki 18 yaşında tam bir araba çalarken yakalanıncaya dek. toplam 7 yıl hapis cezası verdiler genç delikanlıya ve gencin tuhaf kaderi hapishanede de peşini bırakmayarak daha girdiğinin 3. gününde tüm direnmelerine rağmen kendisinden daha yaşlı mahkumların tecavüzüne uğradı. Tecavüz edenlerin adı kayıtlarda mevcut ama şu an konumuz Pedro Lopez ve o And Dağlarının Canavarı olacaktı.
artık çocuk değildi ve tecavüze uğrarken yediği onca dayaktan sonra toplandığında artık kendisine bir daha bunu yaptırmayacağına dair söz verdi, düşündüğü tek bir şey vardı : intikam. tüm zamanını bir şekliyle kesici bir araç üretmeye adadı ve nihayet bir bıçak çıkarmıştı ortaya bir demir parçasından. bunu yaptıktan toplam iki hafta sonra kendisine tecavüz eden 4 kişiden 3 ünü öldürmüştü ve en sonuncu artık kendisinin sırada olduğunu anladığı anda hapishaneden kaçmakta bulmuştu tek yolu. bu cinayetler nefsi müdafa sayıldığından Pedro Lopezin cezasını 2 sene daha arttırarak 9 yıla çıkarttı ve lopez nihayet 1978 yılında özgürlüğüne kavuştu.
çıktıktan sonra hiçbir yere gitmek istemiyordu artık bir gezgin olmuştu ve yolu güney amerika üzerinde her taraftan geçiyordu, daha çok perunun dağlık kesimlerinde dolaşmaktaydı ki ilk cinayetlerini burda işlediği söylenir ki Peruda bir kabileden 9 yaşında bir kızı kaçırmak isterken ilk olarak yakayı ele vermiştir. kabile bunu yakmak isterken bir misyoner sayesinde polise teslim etme kararı alırlar. polis yerlilerin bu şikayetleri üzerinde çok fazla durmak istemediğinden Lopezi serbest bırakırlar. Lopez, Peru - ekvator ve kolombiya üçgeninde seyrederken ekvator polisi bir çok küçük kız kayıp olayı ihbarı alıyordu fakat bunu et ticaretine bağlayarak mafya işleri üzerinde yoğunlaşmaya başlamışlardı. 1980 yılında ekvatorda müthiş bir sel ile birlikte ormanlık bir sahada polisler küçük kız ceseti bulunduğunda artık ortalık karışmıştı. nihayet Ambato şehrinde bir pazardan 12 yaşındaki bir kızı kaçırmak isterken pazar yerindeki satıcılar tarafından Lopez alı konulana dek.
Polisler karşılarındaki adamı çözemiyorlardı çünkü bu ya bir deli yada çok akıllı bir insandı, hiçbir şey söylemeye niyeti yoktu, tüm sorgular boşa gidiyordu ve neredeyse hiç konuşmuyordu suçlu. polisler son bir şans olarak kendileriyle arası iyi olan, psikoloji uzmanı bir rahibi suçlu kılığında bu zanlının yanına sokmakta buldular. rahip bir süre sonra artık kendisine iyice alışan zanlıdan laf almayı başarmıştı ve artık zanlı o kadar detaylara iniyordu ki peder bunlara dayanamayarak çıkarılmasını talep etti. anlattıklarının iğrençliği inanılamayacak bir seviyeye varmıştı ve polisler bir kez daha Pedroyu sorguya aldılar, öğrendikleri karşısında şok oldular ve doğal olarak bu insanın itiraf ettiği gibi sadece ekvator civarında 110 Küçük kızı öldürmesi inanılmaz bir şeydi. doğal olarak keşif yapmak istediler ve Pedroyu cesetleri gömdüğünü söylediği 80 civarında yere ***ürdüklerinde sonuçlar tüyler ürperticiydi. 80 yerin 53 ünde cesetlere rastlandı ve geri kalanlar ise katilin yerleri şaşırmasından değilde sel nedeniyle sürüklenmiş olduğundan veya vahşi hayvanların mezarları kazarak cesetleri ***ürmüş olduğundan bulunamadığı görüldü. artık suç kesindi ve suçlu kendisini savunmadığından mahkeme sonucu karar verildi : ömür boyu hapis.....
aynı dönemde bu olay piyasaya çıktıktan hemen sonra Peru ve Kolombiya polisleri de ilgili bölgelerde araştırma yapmaya ve ortalama olarak 300 çocuğu öldürdüğünü itiraf eden bu katilin öldürdüğü çocuklara ait cesetleri bulmaya çalışmışlardır.
normal tutuklulardan ayrı bir hücrede tutuluyordu katil ve tutuklular onu ellerine geçirdikleri anda parçalayacaklarına yemin ediyorlardı.
1998 yılında -ki bu hapishanedeki son yılı oluyor(ekvator yasalarınca bir mahkum hapiste maksimum 16 yıl tutulabilir)- bir amerikan dergisinin bir muhabiri ile görüştürülür ve şok detaylar işte bu görüşmeyle ortaya çıkar...

'genellikle en uygun fırsatı yakalayana dek sabırla beklerdim. onları kandırmak için yüzük, küpe, boncuk, ayna gibi ufak hediyeler verirdim. sonra ise annesi için de bir hediyem olduğunu söyleyerek kasabanın veya köyün dışındaki tenha bir yere ***ürürdüm...
çoğunlukla kızı öldüreceğim yere daha önce giderek onu gömeceğim yeri hazırlamış olurum kimi zaman daha önce öldürdüğüm kızlarla birlikte gömerdim onları. Kızı kucağıma alırdım, okşardım ardından tecavüz ederdim. tüm bunları aydınlıkken yapmak isterdim. Tüm olan biten gözlerimin önünde, bilgim dahilinde olmalıydı.. ardından kızın boğazını sıkarak ölene kadar bırakmazdım...
onların gözlerini görmek benim için çok önemliydi yoksa zevk alamıyordum.. heyecanımı çoğaltan onların gözlerindeki hayatın yittiğini görmekti. bu benim için ilahi bir güce sahip olduğumun simgesiydi ve bu yüzden önemliydi. ölüm anı büyüleyici ve heyecan doluydu. ellerimin içindeki genç kızın narin boynu, gözlerinde eriyen hayat ışığı... bunu ancak birisini elleriyle öldüren biri anlayabilir...
böyle bir şeyle karşılaşabileceklerini tahmin etmediklerinden hiç bağırmıyorlardı. öldüklerinden emin olmak için burun deliklerine ayna tutardım ki bazen boyunlarını birkaç defa daha sıkmak zorunda kalırdım. ortalama beş on dakika içinde işleri biterdi ve öldükten sonra onlarla sohpet ederdim. kimi zaman karşılarında çar içerdim canlılarmışçasına. bazılarını yalnız kalmamaları için aynı yerlere gömerdim. dışarı çıktığımda bunları tekrar yaşamak istiyorum.'

yasalara göre hapis süresini doldurmuş olan Pedro kimilerine göre 98 yazı kimilerine göre ise 99 başlarında halkın lincinden koruyabilmek amacıyla gizlice serbest bırakılmıştır. katil ancak gönderildikten birkaç ay sonra serbest bırakıldığı haberi verilmiştir. bu salıverme tüm halk tarafından tepkiyle karşılanmış ve başına 25 bin dolar ödül konularak tüm kelle avcılarının hedefi haline getirilmiştir.
salındıktan sonra hakkında kimsenin net bir bilgisi olmamasına rağmen kimilerine göre salındığı anda infaz edilerek bir kenara gömüldü kimilerine göre ise bir yerde halk tarafından öldürüldü. fakat eğer yaşıyorsa ve eğer eğer kolombiya veya peruda yakalanırsa halen yaptıklarından dolayı idam edileceği kesin.

son olarak salındığı hapisahanenin müdürü onun için şöyle bir ifade kullanmıştı : 'Tanrı çocukları korusun çünkü Lopez ıslah olmadı ve halen intikam hırsıyla dolu'

yani Pedro Lopez : bir klasik seri katil örneği, yakın zamanın en sorunlu-en tehlikeli ve en çok cinayet işlemiş seri katili, bir başka pencereden ise düzen mahkumu bir iğrenç ucube....

Alıntıdır..

~~ єтιкєтє gєяєк уσк єѕкιℓєя тαηıя вιzι ~~

AcImAsIz™ Tüm Hakları Saklıdır. © 1990-2008™

ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм...
[/url]

[Resim: 1111111111lk6fh5.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Konu Gönder 

Full Forum Net Tr

300 kız nasıl öldürüldü?Pedro Lopez-And dağları canavarı indir, 300 kız nasıl öldürüldü?Pedro Lopez-And dağları canavarı Tek link, 300 kız nasıl öldürüldü?Pedro Lopez-And dağları canavarı Full, 300 kız nasıl öldürüldü?Pedro Lopez-And dağları canavarı Download, 300 kız nasıl öldürüldü?Pedro Lopez-And dağları canavarı son versiyon, 300 kız nasıl öldürüldü?Pedro Lopez-And dağları canavarı programı full, 300 kız nasıl öldürüldü?Pedro Lopez-And dağları canavarı Türkçe, 300 kız nasıl öldürüldü?Pedro Lopez-And dağları canavarı ücretsiz, eniyi 300 kız nasıl öldürüldü?Pedro Lopez-And dağları canavarı

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
Icon9 Çin işkencesi nedir nasıl yapılır! mesakon 1 149 15-11-2008 10:13 PM
  Amerikalı Çocuklara İSLAMIN Tarifini Nasıl Öğretiyolar...:( rap_girl_rap 10 1,655 24-07-2008 07:40 PM
  Michael Jordan nasıl uçuyor rap_girl_rap 2 657 30-05-2008 05:16 PM
  Şehirlerin isimleri nasıl konuldu merak ediyorsanız buyrun rap_girl_rap 1 1,349 30-05-2008 05:02 PM
  Ufo Fotoğraflarını Nasıl çekiyorlar Merak Ettiniz mi? rap_girl_rap 3 719 30-05-2008 05:01 PM
Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol |

Derecelendir
  • 4 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5