Youtube
En ilginc ve komik
videolar burada
www.lanetli.org

Cevapla  Konu Gönder 
3D Çizimler(Tebeşirle Yapılmış)
30-07-2008, 08:00 PM

[Resim: sokakresmi018kdzu5.jpg]

[Resim: sokakresmi026nspp1.jpg]

[Resim: sokakresmi043juuq6.jpg]

[Resim: sokakresmi052hanl7.jpg]

[Resim: sokakresmi119jpva6.jpg]

[Resim: sokakresmi080nihq5.jpg]

[Resim: sokakresmi136rcfz3.jpg]

[size=large]Julian Beever Îngiltere de Fransa da Belçika da USA da kaldırımlara çizdiği resimlerle ünlü İngiliz bir sanatçıdır. Beever’ in olağanüstü çizimlerine doğru açıdan bakıldığında tamamıyla değişen 3 boyutlu çizimler olduğunu görüyoruz. Nekadar şaşırtıcı olduğunu kendiniz görün… İyi seyirler…
Not: Bu resimler sanatçının kendi üretimi olan bir çeşit tebeşir boya ile yapılmıştır…

Hüzün paylaşarak azalır.Mutluluk ise paylaşarak çoğalır.Paylaşımlarımızla bir mutluluk verebiliyorsak ne mutlu bize ..!Embarrassed Bilges27 forumnettr ..Nazar
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
31-07-2008, 10:22 AM
RE: 3D Çizimler(Tebeşirle Yapılmış)

süpper
Alıntı Yaparak Cevapla
31-07-2008, 10:43 AM

Beğenmene sevindim

Hüzün paylaşarak azalır.Mutluluk ise paylaşarak çoğalır.Paylaşımlarımızla bir mutluluk verebiliyorsak ne mutlu bize ..!Embarrassed Bilges27 forumnettr ..Nazar
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
13-08-2008, 10:10 AM

ya varya sokak sanatçılıgı budur bence adamlar harcanıyo be kelimenin tam anlamıyla muhteşem ötesi yukleyen arkadaşımın ellerine saglık devamı olsa çok daha gusel olurdu
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
13-08-2008, 10:12 AM

o kaldırımdaki sony loptop işletim sistemi vistamı yoksa temamı anlamadım acıklık getirecek arkadas yokmu acaba eger vistaysa 32 bit mi 64 mü merak ettim yanılmıyorsam dahili web camıda yoktu .ya kim kıya bilir o manzaralara basmaya ben kıyamam valla
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Konu Gönder 

Full Forum Net Tr

3D Çizimler(Tebeşirle Yapılmış) indir, 3D Çizimler(Tebeşirle Yapılmış) Tek link, 3D Çizimler(Tebeşirle Yapılmış) Full, 3D Çizimler(Tebeşirle Yapılmış) Download, 3D Çizimler(Tebeşirle Yapılmış) son versiyon, 3D Çizimler(Tebeşirle Yapılmış) programı full, 3D Çizimler(Tebeşirle Yapılmış) Türkçe, 3D Çizimler(Tebeşirle Yapılmış) ücretsiz, eniyi 3D Çizimler(Tebeşirle Yapılmış)
Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol |

Derecelendir
  • 41 Oylar - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5