| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
4 Rahibe
|
|||
|
30-06-2008, 04:39 PM
|
|||
|
|||
|
4 Rahibe
rahibe ölmüs ve cennet cehennem sinirinda sorgulamaya alinmislar.Sorgulama melegi demis:Simdi herkes sirayla dünyadayken isledigi en büyük günahi anlatsin.Sakin atmayin tespit ederiz demis. 1.rahibe:Ben hayattayken bir kere penise dokunmustum parmagimin ucuyla demis.Melek hangi parmaginla deyince sag elinin isaret parmagini göstermis.Melek:Tamam yavrum simdi git ve günahi isledigin o parmagi yandaki kutsal suya sokarak günahindan arin demis. 2.rahibe:Ben hayattayken bir kere penisi tutmustum.Melek:Hangi elinle diye sormus.Sag elini kaldirmis 2.rahibe!Melek de ona gidip elini yandaki kutsal suya sokmasini ve günahindan arinmasini ögütlemis.Bu sirada 3.rahibeyle 4.rahibe aralarinda fisildasiyorlarmis.sonra aniden yer degistirmisler!Sorgulama melegi bunu farkedince;"bir dakika ne oluyor,siz neden yer degistiriyorsunuz?" diye sormus. Daha önce 4.sirada olupta 3.siradakiyle yer degistiren rahibe:"Izin verirseniz,arkadas kutsal suya g.tünü sokmadan önce ben bi agzimi calkalayip cikayim efendim."demis... |
|||
|
||||||||||||||||||||||