Youtube
En ilginc ve komik
videolar burada
www.lanetli.org

Cevapla  Konu Gönder 
Acvil yardımmm lütfen
29-10-2008, 09:33 AM
Icon14 Acvil yardımmm lütfen

Merhaba.

Windows vista kullanıyorum. Format atarken c ve d yi biçimlendirmek yerine yanlışlıkla sildim. 320 gb olan harddisk 298 gb gözüküyor. Bunun üzerine 2 defa format attım yanlız belli bir süre sonra mavi bir ekran çıkıp windows res atmaya başladı. çoğu programları çalıştırmayı durdurdu. özellikle Vistada pencere rengi ve görünümünü bile ayarlayamadım.

max blastla hdd yi fabrika ayarlarına döndürmeye çalıştım yine bir sonuç alamadım. her formatın ardından sonra yeniden hata vermeye başladı. harddskte bad sektör olabilirmi?

bu durumdan nasıl kurtulabilirim. çok acil yardım ederseniz sewinirim.

Bilgisayarın özellikleri
Vista home Basic
İşletim Sistemi: AMD Athlon™ 64X2 Dual Core Processor 5000+ 2,59 ghz
Ram: 2047 mb
512 mb ati ekran kartı
32 bit
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-10-2008, 02:30 PM
RE: Acvil yardımmm lütfen

Bir recovery cd/dvd si yok ise;

öncelikle şunu söylim hiç bir hdd tam göstermez mulaka 320 ise 215.. vb. gösterir tabi sende 20 gb lık bir kayıp göze çarpıyo... bunu öğrenmek için sistemi ms dos kipinde açmanı ve fdisk komutuyla hdd ni bir kontrol etmeni istiyorum fdisk komutuyla hdd ni tek parça haline getir ve ne kadar gösterdiğini gör daha sonra kurmak istediğin işletim sisteminin cd/dvd sini yerleştir ve kurulum sırasında hdd ni bölümleyebilirsin....

tabi herşeyden önce hdd de badsektör olduğunu düşünüyorsan düzgün bir sistem kurulu olan pc ye bağla ve çalışan sistem üzerinden hdd ni biçimlendir büyük ölçüde sorun ortadan kalkıcak.

サムピジョン フェネルバセ
[Resim: 3827.png]
[Resim: 3826.jpg]
[Resim: 23009.png]
[Resim: 10051.gif]
[Resim: 20122.png]
[Resim: 21427.gif]
[Resim: 16445.png]
[Resim: 29urhna.png]
[Resim: nah-veririz.gif]

LÖSEMİ HASTALARINA YARDIM tiklayin bise kaybetmezsiniz

Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Konu Gönder 

Full Forum Net Tr

Acvil yardımmm lütfen

Acvil yardımmm lütfen indir, Acvil yardımmm lütfen Tek link, Acvil yardımmm lütfen Full, Acvil yardımmm lütfen Download, Acvil yardımmm lütfen son versiyon, Acvil yardımmm lütfen programı full, Acvil yardımmm lütfen Türkçe, Acvil yardımmm lütfen ücretsiz, eniyi Acvil yardımmm lütfen

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  A4 Tech PK-635 Webcam sorunu!! Yardım Lütfen.. sislibirgece 12 2,295 06-10-2008 05:37 PM
Icon9 HDD ışığı sürekli yanıyo... lütfen yardım... rapmatic 11 1,056 20-05-2008 09:19 PM
Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol |

Derecelendir
  • 13 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5