| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
Admin olmak istiyorum...!!!
|
|||
|
16-07-2008, 12:12 PM
(Bu Mesaj 16-07-2008 12:13 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : joe24.)
|
|||
|
|||
|
Admin olmak istiyorum...!!!
Admin olmak istiyorum her istedii yapabilirim adminlik tecrübemde war
|
|||
|
16-07-2008, 01:32 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Admin olmak istiyorum...!!!
Önüne gelen admin olmak istiyor...Arkadaşım önce çalış tmm başka yerde admin olabilirsin ama burda yeni üyesin we mesajın 2 2 mesajla kimse admin olamaz...Önce çalış ondan sonra rütbe iste tabi direk adminlik deil önce mod ol süper mod ol co-admin ol ondan sora adminlik iste böyle dersen baştan kaybedersin... |
|||
|
16-07-2008, 02:18 PM
|
|||
|
|||
|
sen bu küstahlıgınla üye olmayı bile hak etmiyorsun kendi yagında kavrulmaya bak ~~ єтιкєтє gєяєк уσк єѕкιℓєя тαηıя вιzι ~~ AcImAsIz™ Tüm Hakları Saklıdır. © 1990-2008™ ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм... [/url]
|
|||
|
05-08-2008, 08:56 PM
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar adminlik rütbe yükseltmeyle falan olunmaz adminlik modluk gibi bi rütbe değildir sebep: Admin, sitenin sahibi veya sahipleridir. moderator ise bazı konulara adminler tarafından uygun görülen üye veya üyelerin takip ve yardım eden kişidir. Admin olmak istenmez açarsın bi site admin olursun. |
|||
|
10-08-2008, 06:31 PM
|
|||
|
|||
|
benimde adminlik tecrübem var ama admin olmak istemiyorum Scarface:O AMERİKAN RÜYASINI SEVDİ MÜTHİŞ BİR İNTİKAM DUYGUSUY ----------------------TONNY MONTANA------------------------ |
|||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||