| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
Adobe Photoshop 6.0 CE Tr Portable
|
|||
|
17-07-2008, 11:35 PM
(Bu Mesaj 23-08-2008 10:50 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : mdxy81.)
|
|||
|
|||
Adobe Photoshop 6.0 CE Tr Portable
![]() Photoshopun en kararlı ve tamamen türkçe sürümü Hemde portable Her eve lazım Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Portable Program sisteme kurmaya gerek kalmadan direk kullanılabilecek hale getirilmiş program demektir Sizlerle paylaşmış olduğum programlar büyük oranda portable programlardır ve şahsım tarafından portable hale getirilmişlerdir ilaçları verilmiştir |
|||
|
18-07-2008, 12:34 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Adobe Photoshop 6.0 CE Tr Portable
Süper ya eline sağlık gerçekten mükemmel olmuş. Senden rşcam bide Counter 1.5 i portable yaparmısın
İmza Atamıyom Barnnak Bassam Olurmu ? Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın |
|||
|
18-07-2008, 10:30 PM
|
|||
|
|||
ultraslan_uqr Yazılan:Süper ya Eğer setup linki verirsen yarın akşama upload ederim Ama bana sağlam ve temiz cracki ile birlikte cs1.5 bulabilirsen Bu arada neden 1.5 ben 1.6 ve zeroyu upload etmiştim Portable Program sisteme kurmaya gerek kalmadan direk kullanılabilecek hale getirilmiş program demektir Sizlerle paylaşmış olduğum programlar büyük oranda portable programlardır ve şahsım tarafından portable hale getirilmişlerdir ilaçları verilmiştir |
|||
|
18-07-2008, 10:39 PM
(Bu Mesaj 18-07-2008 10:41 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : ultraslan_uqr.)
|
|||
|
|||
|
Crack yerine cd key versem olmaz mı linki de araştırıyorum. sizin sitede ( Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın) 1.6 yu gördüm ama bize 1.5 lazım bi soru daha bu thinstall klasörünün içindekileri düzenli olarak silmemiz gerekiomu ?
İmza Atamıyom Barnnak Bassam Olurmu ? Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın |
|||
|
19-07-2008, 07:45 PM
|
|||
|
|||
|
Aslında gerekmez sadece iz bırakmamış oluruz Ama save yapılan bir oyunda kesinlikle silmemek gerek herşey başa döner Portable Program sisteme kurmaya gerek kalmadan direk kullanılabilecek hale getirilmiş program demektir Sizlerle paylaşmış olduğum programlar büyük oranda portable programlardır ve şahsım tarafından portable hale getirilmişlerdir ilaçları verilmiştir |
|||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

![[Resim: 6.0.1.png]](http://www.guidebookgallery.org/pics/splashes/photoshop/6.0.1.png)

eline sağlık gerçekten mükemmel olmuş. Senden rşcam bide Counter 1.5 i portable yaparmısın