| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
AH BU AŞK İFLAZ ETMEZ BENİ ONUNSA UMRUNDA DEĞİL....
|
|||
|
05-02-2008, 08:03 PM
|
|||
|
|||
|
AH BU AŞK İFLAZ ETMEZ BENİ ONUNSA UMRUNDA DEĞİL....
Ne baslayabildik dogru dürüst nede bitirebildik Ne vazgeçebildim bilirsin beni nede anlatabildim Ahhh bu ask iflah etmez beni... Onunsa umrunda degil biliyorum "Zaman" sen diyorlar çaresi Geç be nasil geçersen geç bildigin gibi... Ahh su gönlüm hiçkimseyi böylesine sevmedi Hiçkimseye böylesine yenilmedi Ne yapsam ne söylesemde degismedi ama Al dedim vur demedim kiii... Ayakta hislerim dilimde dügümler Söz geçmiyor ki kendime Mecalim yok anlat diyorsun ya Bendeki usul kiyameti... Hani birisi daha çok sever ya bizimkisi o misal.. Meger o vefasiz çoktan gitmis Gelde anlat kendine gelde anlat ellere... Ahh su gönlüm hiçkimseyi böylesine sevmedi Hiçkimseye böylesine yenilmedi Ne yapsam ne söylesemde degismedi ama Al dedim vur demedim kiii... Tutamayacagım sözler VERMEM Basit kişilerle polemige GİRMEM Bazı şeyleri asla AFFEDEMEM Yaşanmışlıkları kolay SİLEmEM Acıyı tanıdıgım için,kimseye ÇEkTiRmEM Cesaretsizligi ""gurur'la"" öRTEMeM Yalan ve taktiklerle ugraşmayın,YEMEM! Dostlarıma laf ETTİRMEMMM... Tutkularım var, VaZGEÇEMEMMM!!! Gidiyosan eğer,çok özlesem bile dön dEmEMMMM Agır geliyosa bunlar, firar serbest.. sEvEn sEvEr..sEvMeYeN yoL aLıR giDeR!! |
|||
|
05-02-2008, 08:05 PM
|
|||
|
|||
|
RE: AH BU AŞK İFLAZ ETMEZ BENİ ONUNSA UMRUNDA DEĞİL....
Ahh su gönlüm hiçkimseyi böylesine sevmedi Hiçkimseye böylesine yenilmedi Ne yapsam ne söylesemde degismedi ama Al dedim vur demedim kiii... :((( emeğine sağlık Bedenim sensizde nefes alicak !!!!! Dünya sensizde dönecek …dönecek unutma !!! Ve yüregine…ellerine…gözlerine söylüyorum dinle… n.e.f.r.e.t.i.m.s.i.n Oysa ki….. n.e.f.e.s.i.m.d.i.n !!!! |
|||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||