| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
ama gitme demeyeceğim bu defa. . .
|
|||
|
10-01-2008, 08:05 PM
|
|||
|
|||
|
ama gitme demeyeceğim bu defa. . .
Ara sor, ama bil ki bulamazsın, senden kopan parçaların bir yarısı bende, uğraşsan da onaramazsın. Zaman her şeyin ilacı derler ya, bir türlü inanamazsın. Eksik bir parçasın yüreğimin derinliklerinde, ne koyarsam koyayım dolmayan koca bir boşluk gibi sanki yokluğun, umut biriktirmeye yer kalmamış yanında, dolmuş taşmış yüreğimin her yeri kederle. . . Tanıdık kuş cıvıltıları bile çalmaz oldu kapımı, hüzün dolu gökyüzü benim için ağlıyor artık. Sen yoksun yanımda, özlediğim, beklediğim ve tek sevdiğim, sen yoksun yanımda! Sana gitme demeyeceğim bu defa, bilmiyorum ne olur, bilmekte istemiyorum açıkçası, savrulup bir yaprak gibi rüzgâra, bana sadece kaderimin gösterebildiklerini göreceğim, ama gitme demeyeceğim bu defa. . . Tutamayacagım sözler VERMEM Basit kişilerle polemige GİRMEM Bazı şeyleri asla AFFEDEMEM Yaşanmışlıkları kolay SİLEmEM Acıyı tanıdıgım için,kimseye ÇEkTiRmEM Cesaretsizligi ""gurur'la"" öRTEMeM Yalan ve taktiklerle ugraşmayın,YEMEM! Dostlarıma laf ETTİRMEMMM... Tutkularım var, VaZGEÇEMEMMM!!! Gidiyosan eğer,çok özlesem bile dön dEmEMMMM Agır geliyosa bunlar, firar serbest.. sEvEn sEvEr..sEvMeYeN yoL aLıR giDeR!! |
|||
|
||||||||||||||||||||||