| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
amerikana karşı temel boş durmaz
|
|||
|
05-07-2008, 11:12 PM
|
|||
|
|||
|
amrikan temel demiş ki bu türkler cok hımbıl borc aldınımı borcunu vermiyo cok temel insanlar demiş amerikan temele sen bana bakır ver ben sana gemi yapıp gondereyim demiş temel bunu duyunca cok sinirlenmiş temelde demiş sen bana kız kardeşini ver ben sana geminin müretebatını gonderim demiş (bol gülmeler ) (dogru olan zordur zoru başarmaktır dogruluk) |
|||
|
06-07-2008, 12:39 AM
(Bu Mesaj 06-07-2008 12:46 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : HyenA.)
|
|||
|
|||
|
RE: amerikana karşı temel boş durmaz
tek bir noktalama işareti ve dilbilgisi kuralı kullanmadan bir fıkra yazabildiği için, hasan_k arkadaşımıza özel bir ödül verilmesi gerektiğini düşünüyorum. bu arada, aşağıda fıkranın düzenlenmiş halini bulabilirsiniz (bence güzel bir fıkra değil ama yazalım bakalım): Amerikalı, Temel'e demiş ki: "Bu Türkler çok hımbıl; borç aldığın zaman geri vermiyorlar. Çok tembel insanlar." Sonra da eklemiş, "Sen bana bakır ver, ben sana gemi yapıp vereyim." Temel de bunu duyunca çok sinirlenmiş ve cevabını şu şekilde vermiş: "Sen bana kızkardeşini ver, ben de sana geminin mürettebatını vereyim." (1.tembellikle, hımbıllıkla borç ödemenin alakasını kuramadım ama neyse. Adam, Amerikalı olduğundan bilmiyor sanırım anlamlarını. // 2. Bakırdan gemi yapıyor adam, ilginç. Herhalde gene amerikalı olduğundan bilmiyor gemi nasıl yapılır.) not: ya arkadaşlar, ülkemizin dil eğitimi bu kadar mı geriledi? bizim zamanımızda imanımız gevrerdi dil bilgisinden sınıfı geçeceğiz diye. tamam, forum burası, öyle her kuralı Zeki Müren türkçesiyle konuşmuyoruz, ama en azından kriptoloji (şifrebilim) eğitimi olmayan insanların da anlayacağı şekilde 3-5 virgül, nokta ekleseniz yani.
|
|||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||