16-03-2008, 02:24 AM
biz internet kullanıcıları olarak en iyi antivirüs programını seçiyoruz. oylama herkese açıktır. oylamaya katılan Arkadaşlar hangi antivirüs neden iyi olduğunu 1 mesajla belirtirlerse herkes faydananmış olur.
Eniyi Antivirüs Programına Aday yazılımlar:
1- Kaspersky serisi (Anti virüs yada internet security)
2- Nod32 serisi
3- Norton serisi
4- Avira Antivir
5- Avg serisi
6- AOL Active Virus Shield Antivirüs
7- Panda Anti virüs
8- Avast
Farklı Antivirüs programı kullanıp oylamaya katılmasını isteyen arkadaşlar mesajlarında belirtebilirler oylamaya onlarıda ekleriz.
İlk olarak ben Kaspersky İnternet securty den yana oyumu kullanıyorum. kurduğumdan beri her ay format attığım pcye yaklaşık 1 yıldır format atmıyorum. kötü yönün ise çok fazla olmasa pcyi biraz kasması Düşük sistemli bilgisayarlarda kasıntı sorunu yaratabiliyor. Ama Kaspersky kullandığım sürece gönlüm rahat.
Eniyi Antivirüs Programına Aday yazılımlar:
1- Kaspersky serisi (Anti virüs yada internet security)
2- Nod32 serisi
3- Norton serisi
4- Avira Antivir
5- Avg serisi
6- AOL Active Virus Shield Antivirüs
7- Panda Anti virüs
8- Avast
Farklı Antivirüs programı kullanıp oylamaya katılmasını isteyen arkadaşlar mesajlarında belirtebilirler oylamaya onlarıda ekleriz.
İlk olarak ben Kaspersky İnternet securty den yana oyumu kullanıyorum. kurduğumdan beri her ay format attığım pcye yaklaşık 1 yıldır format atmıyorum. kötü yönün ise çok fazla olmasa pcyi biraz kasması Düşük sistemli bilgisayarlarda kasıntı sorunu yaratabiliyor. Ama Kaspersky kullandığım sürece gönlüm rahat.