| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
aşk aşk aşk
|
|||
|
16-10-2007, 08:39 PM
|
|||
|
|||
|
aşk aşk aşk
BİTTİĞİNE İNANMADIM; DEVAM DEMEYECEĞİM. GİTTİĞİNE İNANMADIM; GEL DEMEYECEĞİM Küçüq bi şizofreniq maniaq |
|||
|
16-10-2007, 08:39 PM
|
|||
|
|||
|
aşk aşk aşk
Bir pınarsın içilen ama kanılmayan; seveni yanıltmayan sevince yanılmayan;özlenen sen, özleten sen ,özleyen sen VARKEN DOYULMAYANSIN YOKKEN DAYALINMAYAN..... Küçüq bi şizofreniq maniaq |
|||
|
16-10-2007, 08:40 PM
|
|||
|
|||
|
aşk aşk aşk
Bir gün gideceğim. Ama gitmeden son kez gözlerine bakacağım ve gideceğim.sen gittiğimi anlamayacaksın Gözlerini kalbime çizeceğim .Her yaşama arzum bittiğinde gözlerine bakıp yaşama döneceğim. Sen yanımda olmayacaksın ama kalbimdeki gözlerin silinene kadar ben hayatta olacağım Küçüq bi şizofreniq maniaq |
|||
|
16-10-2007, 08:42 PM
|
|||
|
|||
|
aşk aşk aşk
>> Askim;Son Nefesimi verdigimde;Son Arzum Beni Yanaklarinda acan Gamzelerine Gömsünler >> insanı iki şey öldürürmüş birincisi;sevmediği insanın silahından gelen mermi ikincisi;sevdiği insandan gelmeyen ilgi... Küçüq bi şizofreniq maniaq |
|||
|
18-10-2007, 02:05 PM
|
|||
|
|||
|
aşk aşk aşk
hepside güzel saol paylaştıgın için Tutamayacagım sözler VERMEM Basit kişilerle polemige GİRMEM Bazı şeyleri asla AFFEDEMEM Yaşanmışlıkları kolay SİLEmEM Acıyı tanıdıgım için,kimseye ÇEkTiRmEM Cesaretsizligi ""gurur'la"" öRTEMeM Yalan ve taktiklerle ugraşmayın,YEMEM! Dostlarıma laf ETTİRMEMMM... Tutkularım var, VaZGEÇEMEMMM!!! Gidiyosan eğer,çok özlesem bile dön dEmEMMMM Agır geliyosa bunlar, firar serbest.. sEvEn sEvEr..sEvMeYeN yoL aLıR giDeR!! |
|||
|