| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
Aşkı tarif et deseler Bütün aşkım ve sevgimle.. Sonsuza dek seninim derdim.
|
|||
|
21-05-2008, 07:06 PM
|
|||
|
|||
|
Aşkı tarif et deseler Bütün aşkım ve sevgimle.. Sonsuza dek seninim derdim.
Güneşin parıltısı vardı gökyüzünde Derinlerinde ise denizin mavisi Göz kamaştıran güzelliğinde. Aşkın coşkusu vardı bakışlarında Çok içten ve samimi bir aşka Susamışlık gördüm sende... Gülüşünde,sesinde.. Meleksi bir beyazlık, saf bir ışıltı... Cennetin kapısı açılmış sanırdım Sen içeri girdiğinde Saf bir enerji gibi idin sen. Bu bünyada bir tek sen vardın Güneşin sıcaklığı ve parıltısı vardı sende. İyiliğin kitabı yazılsa Seni okumak yeterli derdim. Güzelliğin tarifi olsa Sadece sen derdim Aşkı tarif et deseler Tarifi yine sendin.. Ve sen yine yeterli idin bütün anlamlara Ölüme gitsen peşinden gelirdim, Ve sen nefesimde yine 'sen' derdim... Bütün aşkım ve sevgimle.. Sonsuza dek seninim derdim. Ve sensizlikte yok olur giderdim. Tutamayacagım sözler VERMEM Basit kişilerle polemige GİRMEM Bazı şeyleri asla AFFEDEMEM Yaşanmışlıkları kolay SİLEmEM Acıyı tanıdıgım için,kimseye ÇEkTiRmEM Cesaretsizligi ""gurur'la"" öRTEMeM Yalan ve taktiklerle ugraşmayın,YEMEM! Dostlarıma laf ETTİRMEMMM... Tutkularım var, VaZGEÇEMEMMM!!! Gidiyosan eğer,çok özlesem bile dön dEmEMMMM Agır geliyosa bunlar, firar serbest.. sEvEn sEvEr..sEvMeYeN yoL aLıR giDeR!! |
|||
|
22-05-2008, 05:01 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Aşkı tarif et deseler Bütün aşkım ve sevgimle.. Sonsuza dek seninim derdim.
teşekkürler |
|||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||