Youtube
En ilginc ve komik
videolar burada
www.lanetli.org

Cevapla  Konu Gönder 
bacaklar bir arada
19-09-2007, 03:53 PM
bacaklar bir arada

İspanya'da Maria adında bir kadının ilk evliliğinden 12 tane çocuğu olur. Gel zaman git zaman derken eşi vefat eder. Belli bir süre geçtikten sonra Maria yeniden evlenir ve bu evliliginden 15 tane daha çocuğu olur. Aradan onbeş yıl geçtikten sonra ikinci eşi de Allah'in rahmetine kavuşur. Eşinin vefatının üstünden fazla bir zaman geçmeden Maria da ölür. Cenazesinde rahip konuşmaya başlar:
- "En sonunda Allah Ahiret'te onları bir araya getirdi."
-Maria'nin çoçuklarindan biri: "Peder hangi eşinden bahsediyorsunuz. Birincisi mi yoksa ikincisi mi?"
- Peder: "Hayır, ben bacaklarından söz ediyorum."
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-06-2008, 12:24 PM
RE: bacaklar bir arada

ehehehehe walla süperlerrGrin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
24-06-2008, 10:38 AM

bu çok komikmişi saol
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-07-2008, 03:02 PM

heeee çaktımGrin

Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM!
Bir damla gözyaşı olmak isterdim; gözlerinde doğmak, yanaklarından süzülmek ve dudaklarında ölmek için.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-07-2008, 06:42 PM (Bu Mesaj 09-07-2008 06:43 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : gothic_girl.)

hahahaha GrinGrin gerçekten çooookk güzelmiş Smiley...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Konu Gönder 

Full Forum Net Tr

bacaklar bir arada

bacaklar bir arada indir, bacaklar bir arada Tek link, bacaklar bir arada Full, bacaklar bir arada Download, bacaklar bir arada son versiyon, bacaklar bir arada programı full, bacaklar bir arada Türkçe, bacaklar bir arada ücretsiz, eniyi bacaklar bir arada
Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol |

Derecelendir
  • 4 Oylar - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5