| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
büyüdümmm
|
|||
|
08-06-2008, 01:05 PM
|
|||
|
|||
|
Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın
Koca kız oldun artık…. Şimdilerde ne çok duyar oldum bu kelimeyi… büyüdüm artık baba koca kız oldum dediğin gibi… artık yaramazlık yapıp sorun çıkartmıyorum bak… oyuncaklarımı istediğiniz çocuğa verin… Hayatı öğrendim ben baba Elinden tutmuyorum artık kaybolurum diye Bütün yolları ezberledim Gece karanlıktan korkup yanına gelmiyorum Bunun yerine Sımsıkı yumup gözlerimi güzel düşler kuruyorum… Büyüdüm artık baba galiba yalnızım bundan sonra başımın çaresine bakmalıyım Duvarları kendim örmeliyim ve yıkmamalı benden başkası Kuralları ben koymalıyım ve bozulmamalı Ancak böyle ayakta kalınır değil mi baba… Hani hep derdin ya kimseye güvenme Güvenmiyorum ki Onların bana güvendiği gibi… Güçlü kız diyorlar bilip bilmeden Sahi öylemi görünüyorum uzaktan bakınca… İnsanları tanıdım ben baba Küçükken oyuncaklarımı çalmaya çalışanlar Şimdi hayatımı çalmaya çalışıyor Oyuncaklarımı verirdim ağlardım belki ama Hayatımı kimseye vermem baba… Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın |
|||
|
08-06-2008, 04:07 PM
|
|||
|
|||
|
RE: büyüdümmm
cok anlmalı bir şiir anlayana Tutamayacagım sözler VERMEM Basit kişilerle polemige GİRMEM Bazı şeyleri asla AFFEDEMEM Yaşanmışlıkları kolay SİLEmEM Acıyı tanıdıgım için,kimseye ÇEkTiRmEM Cesaretsizligi ""gurur'la"" öRTEMeM Yalan ve taktiklerle ugraşmayın,YEMEM! Dostlarıma laf ETTİRMEMMM... Tutkularım var, VaZGEÇEMEMMM!!! Gidiyosan eğer,çok özlesem bile dön dEmEMMMM Agır geliyosa bunlar, firar serbest.. sEvEn sEvEr..sEvMeYeN yoL aLıR giDeR!! |
|||
|