Forum Net TR Full Program Full Oyun Paylaşım Platformu
Şuanki Zaman: 11-10-2008, 04:05 AM Hoşgeldin Misafir ! GirişÜye Olun
Full Forum Net TR Geyik - Eğlence - Mizah Atış Serbest Fıkra - Karikatur
çikolata
Şirket firma rehberi

Derecelendir
  • 3 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çikolata
Konu Görünümü | Doğrusal Görünüm
Yazar Mesaj
AcImAsIz_MaN Dışarıda
ŞeReFsİzLiK_SoN_MoDa

Katılma Tarihi: Jun 2008
çikolata

Adam kumsalda yürürken ayağı birşeye takılmış bir de bakmış bir lamba.. "Hahahaa" demiş; "bu da içinden cin çıkan sihirli lambalardan olmasın?" Lambayı biraz ovalamış vee... birden etrafı dumanlar kaplamış derken kocaman bir cin ortaya cıkmış : - Benden üç şey dileyebilirsin dile bakalım! Adam "Harika!" demiş.. "ilk olarak 1 milyar dolarım olsun istiyorum" Cin parmaklarını şıklatmış ve kumsal baştan aşağı silme banknotlarla dolmuş... Adam gözlerine inanamamış ve ikinci dileğini söylemiş : - Hawaii'de okyanusu gören lüks bir villa istiyorum Cin yine parmaklarını şıklatmış ve adam birden elinde lambayla kendini Hawaii'de muhteşem bir evin önünde bulmuş. Cin sormuş: - Evet son dilegin nedir? Adam düşünmüş düşünmüş ve: - Kadınlar icin dayanılmaz karşı konulmaz olmak istiyorum. Cin yine parmaklarini şıklatmış veeeee... Adam bir kutu çikolataya dönüşmüş..

~~ єтιкєтє gєяєк уσк єѕкιℓєя тαηıя вιzι ~~

AcImAsIz™ Tüm Hakları Saklıdır. © 1990-2008™

ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм...
[/url]

[Resim: 1111111111lk6fh5.gif]
23-07-2008 11:14 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Bu Konudaki Mesajlar
çikolata - AcImAsIz_MaN - 23-07-2008 11:14 AM

• Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
  • Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
  • Bu Konuya Abone Ol
Full Forum Net Tr

çikolata ,çikolataindir,çikolata yükle,çikolatadownload,çikolata Full,çikolatayükle,çikolata bedava, çikolataprogramı full,çikolataizle,çikolataDvdrip,çikolata filmi indir

İletişim | Full Forum Net TR | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | RSS Beslemesi | Full Forum Net TR İndir | otogaz | Firma rehberi
Türkçe Çeviri Mybb
Üretici Mybb
Theme Justin S.
Power 2007-2008-2009 en yeni Türkçe Tek link No Rapid Full program indir en iyi program indir windows xp vista Anti virüs ilginç 3boyutlu wallpaper manzara Duvar kağıdı Forum Net TR En iyi Paylaşım Platformu 2009
Firma rehberi - ForumVEFA

Forum Siteleri