| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
ÇOCUKLUK SİNEMASI
|
|||
|
16-04-2007, 07:58 PM
|
|||
|
|||
|
ÇOCUKLUK SİNEMASI
ÇOCUKLUK SİNEMASI Gökyüzünde hiç bulut yoktu Aşk benim için yeni başlıyordu Ve aslında aşk eski bir çocukluk sinemasıydı Çocuk yüreğimle umutlar bırakıyordum Rakıyı bile çocuk yüreğimle içip Çocuk yüreğimle yaşıyordum sarhoşlukları Bu şehrin en ücra köşelerinde gecenin bir vakti, Sebepszice seni düşünüyordum İhtimalsiz aşkları severdim sadece Yani tek ihtimali sevmek olan Yalansız,dolansız,dönemeçsiz aşklardı benim sevdiklerim Gökyüzünde hiç bulut yoktu Hayat ve aşk eski bir çocukluk sinemasıydı Gişe başarısı elde etmemiş bir film gibiydi Fırtınalar çıkıyordu sokaklarda Seninle fırtınalara bile yakalanmak güzel ve özeldi aslında Senin olduğun ve bulunduğun bütün metrekareler kilometrekareler Benim en gizemli mabedim oluyoru Seninle geçirilmiş saniyelerin önemi yıllara bile sığmıyordu Affedilmesi zor bir davaydı Hakimlere mahkumluk mahkumlara hakimlik ünvanı verilmişti Seni sevme nedenim Bir mahkumun hakim olabime hayaliydi Yani ulaşılması zordu ve bir o kadarda güzeldi Unutmamak ve özlememek mümkün bile değildi Aslında sevmek dünyada bırakılan son kaleydi Hiç bir kötülük yıkamıyordu Sana gizlice aşk manifestoları bırakıyordum Yakalanma ihtimalimin olduğu yerlerde Sana kaçmak en iyi çözüm oluyordu Ve uzak bir şehir sana olan özlemimle ağlıyordu Çocuk yüreğimle her akşam sarhoşluklar yaşıyordum Gökyüzünde hiç bulut yoku Hayat ve aşk eski bir çocukluk sinemasıydı Çocuk yüreğimle sana doğru birikiyordum Ve bu yalancı şehir çocuk yüreğimi parçalamadan Senin yanında çocukluk sinemasına gitmek istiyordum Çocuk ellerimle bağlanıyordum sana Çocukluk sinemasının en güzel filminde bulmuştum seni Kaybetmeyi asla istemiyordum Çocuk yüreğimden arda kalan bir sen bir de yağmurlardı Gökyüzünde hiç bulut yoktu Oysa ben yağmurlar daha yeryüzüne inemden sevmiştim seni. ALİ TUNCER ŞUBAT 2007 SOFYA Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın |
|||
|