Firmalar Rehberi
Şuanki Zaman: 22-11-2008, 05:08 AM Hoşgeldin Misafir ! GirişÜye Olun
Full Forum Net TR Bilgisayar Dünyası Donanım
donamında sorun var diyenler buyrun !
Youtube
En ilginc ve komik
videolar burada
www.lanetli.org

Sayfa (2): « Önceki 1 2
Cevapla  Konu Gönder 

Derecelendir
  • 7 Oylar - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Görünümü | Doğrusal Görünüm
Yazar Mesaj
playboy Çevrimdışı
Yeni Üye
*

Katılma Tarihi: Jun 2008
Rep Puanı: 0
RE: donamında sorun var diyenler buyrun !

anarchys eğer yaptığn bu çalışma alıntı değilse sana bi sorum olucak bnm dvd righterim var ama pcde gözükmüyo bu proglemi düzeltemek için ne yapabilirim?
nasıl oldu şöle oldu virtualvcd diye bi program cdsiz alıştırma programı onunla oynuyodum sonra bi şeyler oldu bu program çalışmadı sonra bende baktım ki dvd righter yok bnm dvd righter d idi bn öle kurmuştum format atarken format atayım diyorum atılmıyo dvd okumuyo o bios dediğiniz şeydede gözüküyor bilgisayarım özellikler ygıt yöneticisinde gözükmüyo ama orada da halledemedim !

!!!!!!LÜTFEN YARDIM!!!!!
www.forumnettr.com
25-06-2008 12:22 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
aksan02 Çevrimdışı
Yeni Üye
*

Katılma Tarihi: Aug 2008
Rep Puanı: 0
RE: donamında sorun var diyenler buyrun !

arkadaşlar. benim klavye bağlantılı barkod okuyucum var barkodu okuması için tetiğe bastığımda hem fare hemde barkod kilitleniyor.

neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim
www.forumnettr.com
27-09-2008 08:06 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Sayfa (2): « Önceki 1 2

• Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
  • Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
  • Bu Konuya Abone Ol
Full Forum Net Tr

donamında sorun var diyenler buyrun ! indir, donamında sorun var diyenler buyrun ! Tek link, donamında sorun var diyenler buyrun ! Full, donamında sorun var diyenler buyrun ! Download, donamında sorun var diyenler buyrun ! son versiyon, donamında sorun var diyenler buyrun ! programı full, donamında sorun var diyenler buyrun ! Türkçe, donamında sorun var diyenler buyrun ! ücretsiz, eniyi donamında sorun var diyenler buyrun !
Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj

İletişim | Full Forum Net TR | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | RSS Beslemesi | Full Forum Net TR İndir | otogaz |
Türkçe Çeviri Mybb
Üretici Mybb
Theme Justin S.
Power 2007-2008-2009 en yeni Türkçe Tek link No Rapid Full program indir en iyi program indir windows xp vista Anti virüs ilginç 3boyutlu wallpaper manzara Duvar kağıdı Forum Net TR En iyi Paylaşım Platformu 2009
Sohbet | Firma rehberi | ForumVEFA
TOPlist
Zirve100 Site istatistikleri

Forum Siteleri