Youtube
En ilginc ve komik
videolar burada
www.lanetli.org

Cevapla  Konu Gönder 
Fıkra - acı kayıp
20-04-2008, 02:42 PM
Fıkra - acı kayıp

Temel ve Dursun ikiz kardeşlerdir. Dursun Evli, Temel ise bekar. Dursun´un eşinin öldüğü gün, Temel´in de balığa çıktığı eski kayığı batmıştır.

Birkaç gün sonra Temel yolda yürürken, mahalleden tanıdığı yaşlı bir kadın Dursunla karıştırıp başsağlığı dilemek ister. "Selamlar evladım, acı kaybını duydum. Çok üzüldüm, umarım sen iyisindir."

Temel gülümser ve "Ya üzülmesine üzüldüm tabi. Ama zaten sıkılmıştım, değiştirmeyi düşünüyordum, vesile oldu. Kıçı iyice yumuşamıştı, ölü balık gibi kokuyordu. İlk aldığımda küçücük olan deliği iyice büyümüştü. Ne zaman binsem korkunç sesler çıkarıyordu.
Artık dayanılmaz olmuştu bu durum. Hadi ben bindiğimde neyse de, başkası binince utancımdan yerin dibine giriyordum. Zaten onu bitiren de bu oldu. Şehir dışından gelen 4 adam iyi para verince, onlara vermiştim kullansınlar diye geçen haftasonu. Ama dedim dikkatli olun. İşte dinlememiş bunlar. Dördü birden içine girince ortadan çaat.."

Daha sözünü bitiremeden yaşlı kadıncaaz bayılmış...
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-06-2008, 12:39 PM
RE: Fıkra - acı kayıp

pek ii deeeldi buGrin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-07-2008, 03:26 PM

iidi iidiGrin

Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM!
Bir damla gözyaşı olmak isterdim; gözlerinde doğmak, yanaklarından süzülmek ve dudaklarında ölmek için.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-07-2008, 03:52 PM

güzelmiş

~~ єтιкєтє gєяєк уσк єѕкιℓєя тαηıя вιzι ~~

AcImAsIz™ Tüm Hakları Saklıdır. © 1990-2008™

ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм...
[/url]

[Resim: 1111111111lk6fh5.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Konu Gönder 

Full Forum Net Tr

Fıkra - acı kayıp

Fıkra - acı kayıp indir, Fıkra - acı kayıp Tek link, Fıkra - acı kayıp Full, Fıkra - acı kayıp Download, Fıkra - acı kayıp son versiyon, Fıkra - acı kayıp programı full, Fıkra - acı kayıp Türkçe, Fıkra - acı kayıp ücretsiz, eniyi Fıkra - acı kayıp

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Prezervatif Fıkra +18 Admin 5 2,197 20-10-2008 01:06 PM
  fıkra - en iyi ilaç HyenA 2 570 05-07-2008 11:24 PM
  Aptal Karılar Saf Kocalar - Fıkra Admin 2 4,072 07-04-2007 05:46 AM
Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol |

Derecelendir
  • 4 Oylar - 4 Yüzde
  • 1
  • 2