| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
Fıkra - acı kayıp
|
|||
|
20-04-2008, 02:42 PM
|
|||
|
|||
|
Fıkra - acı kayıp
Temel ve Dursun ikiz kardeşlerdir. Dursun Evli, Temel ise bekar. Dursun´un eşinin öldüğü gün, Temel´in de balığa çıktığı eski kayığı batmıştır. Birkaç gün sonra Temel yolda yürürken, mahalleden tanıdığı yaşlı bir kadın Dursunla karıştırıp başsağlığı dilemek ister. "Selamlar evladım, acı kaybını duydum. Çok üzüldüm, umarım sen iyisindir." Temel gülümser ve "Ya üzülmesine üzüldüm tabi. Ama zaten sıkılmıştım, değiştirmeyi düşünüyordum, vesile oldu. Kıçı iyice yumuşamıştı, ölü balık gibi kokuyordu. İlk aldığımda küçücük olan deliği iyice büyümüştü. Ne zaman binsem korkunç sesler çıkarıyordu. Artık dayanılmaz olmuştu bu durum. Hadi ben bindiğimde neyse de, başkası binince utancımdan yerin dibine giriyordum. Zaten onu bitiren de bu oldu. Şehir dışından gelen 4 adam iyi para verince, onlara vermiştim kullansınlar diye geçen haftasonu. Ama dedim dikkatli olun. İşte dinlememiş bunlar. Dördü birden içine girince ortadan çaat.." Daha sözünü bitiremeden yaşlı kadıncaaz bayılmış... |
|||
|
05-06-2008, 12:39 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Fıkra - acı kayıp
pek ii deeeldi bu
|
|||
|
05-07-2008, 03:26 PM
|
|||
|
|||
|
iidi iidi
Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM! Bir damla gözyaşı olmak isterdim; gözlerinde doğmak, yanaklarından süzülmek ve dudaklarında ölmek için. |
|||
|
05-07-2008, 03:52 PM
|
|||
|
|||
|
güzelmiş ~~ єтιкєтє gєяєк уσк єѕкιℓєя тαηıя вιzι ~~ AcImAsIz™ Tüm Hakları Saklıdır. © 1990-2008™ ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм... [/url]
|
|||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||