Forumda tüm Knight online ve koxp konuları açılması kesinlikle yasaktır. açan üyeler uyarlmaksızın balanacak ve konuları silinecektir.

Tags: 10000,
Bu Bölüme Yeni Konu Aç   Mesaj önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 4 Oy - 3.5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Full Forum Net TR
10.000 KM'DE
29-01-2008, 11:18 PM
10.000 KM'DE Mesaj: #1
10.000 KM'DE
Banu Alkan, eski arabasini satisa çikarmis. Araba piyasasi zaten durgun. 250 bin kilometredeki külüstüre tek talip bile çikmamis..Savas Ay'a yalvarmis yakarmis, "Bana yardim et, ne olur" diye

Dayananamis Savas, "Sanayide su adrese git. Orda Ahmet ustaya benim selamimi söyle.. O bu isleri bilir. Kilometre saatini 10 bin kilometreye ayarlar."

Banu gitmis Sanayi Çarsisi'na.. Ahmet Usta'yi bulmus. Al takke ver külah, anlasmislar. Ahmet Usta, saati 10 bine ayarlamis. Aradan bir hafta geçmis.. Savas Ay, rastlamis Banu'ya Akmerkez otoparkinda.. Bakmis ayni külüstürden iniyor. "Ne o hala satamadin mi?" diye sormus. "Deli misin sen?" diye cevap vermis Banu..

"Daha 10 bin kilometredeki arabami satar miyim ben?."

YORUMLARINIZI BEKLİYORUMM..
Film indir

Tekil Mesaj
29-01-2008, 11:28 PM
RE: 10.000 KM'DE Mesaj: #2
RE: 10.000 KM'DE
zaten banu alkandan başkasından beklenmez bu hareket siritma
Film indir

[Resim: tesekkur.gif]
[Resim: 21427.gif]
[Resim: 16445.png]
[Resim: nah-veririz.gif]

Tekil Mesaj
Kullanıcının websitesini ziyaret et
Bu Bölüme Yeni Konu Aç   Mesaj önizleme 

Full programlar | Full oyunlar | windows | internet | e-book e-kitap | youtube videoları | Video Klipler | Aşk şiirleri | Komik komedi | Sohbet | Komik resimler | Manzara resimleri | ilginç resimler | Bebek resimleri | Romantik resimler | Atatürk |
Power 2007-2008-2009-2010 Full hızla ilerliyotuz. En yeni Türkçe Tek link No Rapid Full program indir en iyi full program indir windows xp vista Anti virüs, Full oyun indir ilginç 3boyutlu wallpaper manzara Duvar kağıdı Forum Net TR En iyi Paylalaşım Platformu 2009