Youtube
En ilginc ve komik
videolar burada
www.lanetli.org

Cevapla  Konu Gönder 
garip ama ne kdr inandırıcı bilemem ilgimi çekti paylaşmak istedim
19-10-2007, 04:26 PM
Icon3 garip ama ne kdr inandırıcı bilemem ilgimi çekti paylaşmak istedim

Size hiç kimsenin bilmediği bazı şeyler anlatacağım. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktığımızda karşısına geçip kendinizi izlediğiniz, süslediğiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz?

Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası değil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdiği loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediğinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz.

"Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediğinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduğunu biliyormuydunuz. Ya da gece uzun bir süre aynaya baktığınızla gözlerinizle göremediğiniz varlıkları yada diger bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz.

Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük ve tatlı, bir lambanın içinde yaşayan varlıklar mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değilmisiniz. Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç duymadınız mı?

Hiç çevrene görmek istediğin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte....

[Resim: glitter400846abc5ls3.gif]

[Resim: 18162.gif]
[Resim: 18003.jpg]
[Resim: 9125.png]
[Resim: 23109.png]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
17-04-2008, 10:19 PM
Icon9 RE: garip ama ne kdr inandırıcı bilemem ilgimi çekti paylaşmak istedim

Paylaşımın için teşekkürler, bu sayede gece aynaya bakamayacağım artık... biliyorum izliyorlar...
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
23-04-2008, 08:02 PM
RE: garip ama ne kdr inandırıcı bilemem ilgimi çekti paylaşmak istedim

Tamamen Göz Yanılması Sen görmek istediğin şeyi görüyorsun... Beyninin sana bir oyunu... Bunu Bilmeyen biri öle şeyler görmez... Doğru baktığında görüyorsun ama tamamen göz yanılması !... Beynimizim bize bir oyunu!..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-05-2008, 06:36 PM

abi gündüz 1 süre dikkatlii bakınca adam kendinden tırsıyoo gece denemem herhalde
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-05-2008, 07:40 PM

gerçi aynaya bakarken tırsıyoruz da, aynaya bakmadığımız zaman arkamızdan geçen gölgeler, o soğuk parmaklarıyla bizi okşayan bedensiz ruhsal varlıklar. Geceleri uyurken üstümüze çöreklenen cinler. Evimize yerleşip yorgun ve halsiz bir anımızda bizi ele geçirmeyi bekleyen iblisler ne olacak?
Aynaya bakmamak bir çözüm mü?
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Konu Gönder 

Full Forum Net Tr

garip ama ne kdr inandırıcı bilemem ilgimi çekti paylaşmak istedim

garip ama ne kdr inandırıcı bilemem ilgimi çekti paylaşmak istedim indir, garip ama ne kdr inandırıcı bilemem ilgimi çekti paylaşmak istedim Tek link, garip ama ne kdr inandırıcı bilemem ilgimi çekti paylaşmak istedim Full, garip ama ne kdr inandırıcı bilemem ilgimi çekti paylaşmak istedim Download, garip ama ne kdr inandırıcı bilemem ilgimi çekti paylaşmak istedim son versiyon, garip ama ne kdr inandırıcı bilemem ilgimi çekti paylaşmak istedim programı full, garip ama ne kdr inandırıcı bilemem ilgimi çekti paylaşmak istedim Türkçe, garip ama ne kdr inandırıcı bilemem ilgimi çekti paylaşmak istedim ücretsiz, eniyi garip ama ne kdr inandırıcı bilemem ilgimi çekti paylaşmak istedim

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  GARİP SEX YASALARI mesakon 0 300 02-11-2008 12:05 AM
  Garip Bir Test rap_girl_rap 14 2,781 14-09-2008 06:58 AM
  garip dükkan isimleri benfatihunsal 7 2,471 13-09-2008 02:29 PM
  Garip Kafatasları anarchys 4 865 09-08-2008 12:43 PM
  Dünyanin Gizemli On Nesnesi! Garip Ama Gercek blood_anqel 2 972 11-06-2008 12:57 AM
Exclamation Garip Bir Sayı..... rap_girl_rap 3 675 30-05-2008 05:37 PM
Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol |

Derecelendir
  • 3 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5