Youtube
En ilginc ve komik
videolar burada
www.lanetli.org

Cevapla  Konu Gönder 
Geceden Sonra Güneşten Önce Bir Yer...
19-03-2007, 05:05 PM

[color=green]Acıtıyor artık zaman.... ne gecmek bılıyor ne tukenmek.... hoş zamanın tükenmesini beklemek bir aptallık biliyorum... bılıyorum ama yinede istiyorum..

Artık ne geceleri seviyorum nede gündüzleri.... gündüzlerin aydınlığından gecelerin karanlığından kacıyorum... ne oluyor bana bende bılmıyorum.. yaşamsal olan ne varsa vazgectim... herseyden soyutlanmak mümkün değil biliyorum... biliyorum ama ben yınede denıyorum belki basarabılırım...

Bişeylerden kaçmak çözüm mü değil bende bılıyorum. ama denemekten vazgecmıyorum.. artık kendımden bıle kacar oldum... aynalarla aram hiç iyi olmadı zaten.. yansımamdan bıle nefret ederken bır aynaya nasıl bakarım ki...

Bir boşluktayım savruluyorum. bır fırtınada yok olmak istiyorum.... bir kasırgada ordan oraya savrulmak...

Nereye ve neden gıttgımı bılmeden gıtmek gitmek gitmek gitmek..........

Bir yer var biliyorum... Geceden Sonra Güneşten Önce Bir yer.... Ben artık oraya gitmek istiyorum...  :( :(

Hiç bir zaman gülümsemekten vazgeçme.
üzgün olduğunda bile!
Gülümsemene kimin, ne zaman aşık olacağını bilemezsin.
[Resim: thumb626227591zo4su5.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Konu Gönder 

Full Forum Net Tr

Geceden Sonra Güneşten Önce Bir Yer... indir, Geceden Sonra Güneşten Önce Bir Yer... Tek link, Geceden Sonra Güneşten Önce Bir Yer... Full, Geceden Sonra Güneşten Önce Bir Yer... Download, Geceden Sonra Güneşten Önce Bir Yer... son versiyon, Geceden Sonra Güneşten Önce Bir Yer... programı full, Geceden Sonra Güneşten Önce Bir Yer... Türkçe, Geceden Sonra Güneşten Önce Bir Yer... ücretsiz, eniyi Geceden Sonra Güneşten Önce Bir Yer...

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Gitmeden önce oku... OsLeMmM :) 0 239 03-06-2007 08:16 AM
  geceden sonra güneşten önce bir yer.. OsLeMmM :) 0 174 23-05-2007 10:47 AM
  Sonra yine gideceksen git… OsLeMmM :) 0 552 21-04-2007 10:29 PM
  Merhaba dedikten sonra... OsLeMmM :) 1 318 18-04-2007 11:50 PM
Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol |

Derecelendir
  • 3 Oylar - 3 Yüzde
  • 1