Youtube
En ilginc ve komik
videolar burada
www.lanetli.org

Cevapla  Konu Gönder 
geeell artıkk
08-10-2007, 04:34 PM
geeell artıkk

Sensiz geçen bir gün daha bitecek bi kaç saat sonra....GünLerin,saatlerin,sensiz geçen bir anın biLe önemi yok artık...

YokLuğun iyice esir aLdı bedenimi...Ruhum sensizliğin çıkmaz yoLLarında...KırıLası eLLerim sürekLi boşhluğunu yazıyor...KaLemimin ucu ağLıyor...Var mısın??...Yok musun??...BiLmiyorum...BiLemiyorum...YokLuğunLa başa çıkamıyorum...

Çık artık kuytuLarından...Daha ne kadar dayanacaksın kabuğunLa yaşamaya...Daha ne kadar dayanabiLirim yokLuğuna...

İsyanLardayım...herkes herşey üstüme geLiyor...Nefes aLamıyorum..BoğuLuyorum....SensizLiğin derin okyanusunda boğuLuyorum...Sana ihtiyacım var...Ellerine...SıcakLığına....

DepresifLeştim...GünLerdir gözüme uyku girmior...kabusLardayım...KaranLık...karabasan...karartı....Nerdesin??...KimLesin??...

YokLuğuna aLışmak zorLaşıyo...Bir kere görsem seni sadece bir kez...İnan sonra aramam seni...Bir kez sarıLsam, öpsem...Ellerini tutsam....İnan sonra çeker giderim yanından...ama böyLe uzaktan oLmuyooo...içim acıooo....özLemin geceLerime düşüoo...Offhhhh Kop Gel Artık.....GeL GeLL GEEEEEEEEEEL...!!!

Küçüq bi şizofreniq maniaq
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-10-2007, 05:02 PM
geeell artıkk

cok güzellllllll eline saglıkkkkkkkkk

Tutamayacagım sözler VERMEM
Basit kişilerle polemige GİRMEM
Bazı şeyleri asla AFFEDEMEM
Yaşanmışlıkları kolay SİLEmEM
Acıyı tanıdıgım için,kimseye ÇEkTiRmEM
Cesaretsizligi ""gurur'la"" öRTEMeM
Yalan ve taktiklerle ugraşmayın,YEMEM!
Dostlarıma laf ETTİRMEMMM...
Tutkularım var, VaZGEÇEMEMMM!!!
Gidiyosan eğer,çok özlesem bile dön dEmEMMMM
Agır geliyosa bunlar, firar serbest..
sEvEn sEvEr..sEvMeYeN yoL aLıR giDeR!!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-10-2007, 08:02 PM
geeell artıkk

tkrlr:)

Küçüq bi şizofreniq maniaq
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Konu Gönder 

Full Forum Net Tr

geeell artıkk

geeell artıkk indir, geeell artıkk Tek link, geeell artıkk Full, geeell artıkk Download, geeell artıkk son versiyon, geeell artıkk programı full, geeell artıkk Türkçe, geeell artıkk ücretsiz, eniyi geeell artıkk
Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol |

Derecelendir
  • 3 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5