| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
git şimdi
|
|||
|
30-05-2007, 11:49 AM
|
|||
|
|||
|
git şimdi
Gidiyorsun.sen..bana boş bir hayat bırakıp gidiyorsun.evet git seni suçlamıyorum..ben istedim böyle olmasını..belki kal deseydim kalırdın..ama olmazdı..daha fazla gururuma yediremezdim beni ezip geçmelerini,daha fazla katlanamazdım ihanetlerine...dedimya sen git..ikimiz içinde en doğrusu bu... git geri dönme artık seninle geçen yılların sonuna vardık herşey bitti beni bekleme artık b eni biraz da olsa gerçekten sevseydin böyle olmazdı bu aşkın sonu..hep düşlediğimiz mutlu son bizi bulurdu..sen başka kollarda mutluluk araken ben seni olduğun gibi sevebildim..hiç bir zaman aksini düşünmedim..sana inanmamamı söyleyen oncasına inat hep umut doluydum.. ben ne acılara göğüs germiştim ben ne ızdırapla dertler çekmiştim karşılık görmeden seni sevmiştim... anlamaya çalışsaydın beni,gerçekten sevmeye çalışsaydın ben yine savaşırdım..sen sevemedin doğru..sever gibi davrandın..rollerin harikaydı..şimdi seni alkışlıyorum..istediğin buydu..eğer her şeyi boş verdiysen senin istediğin eminim ki buydu..evet kutluyorum seni..hoşçakal bile diyemiyorum.çünkü sen bir yolunu bulur tekrar mutlu olursun..yada dalga geçecek birini bulursun demeliydim..alıştın sen kalp kırmalara.. Git evet..sana dön dememi bekleme benden... ben varya..."seni çoktan unuttum" hakettiğin buydu..sana hakkını verdim.. git şimdi git... sende git şimdi ardına bile bakmadan eğer dönersen bilki ben orda olmam "çünkü yoruldum artık.." çook yoruldum artık Hiç bir zaman gülümsemekten vazgeçme. üzgün olduğunda bile! Gülümsemene kimin, ne zaman aşık olacağını bilemezsin. |
|||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||