| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
GİTMELER VE ŞEHİRLER
|
|||
|
16-04-2007, 07:58 PM
(Bu Mesaj 15-04-2008 01:48 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : alisofya.)
|
|||
|
|||
|
GİTMELER VE ŞEHİRLER
GITMELER VE SEHIRLER Birseyler basliyordu bende Bendeki butun umutlar saliveriyordu kendini gun isigina Issiz bir mutluluk sarkisiydi yuzun Yeniden hayatlar tasiniyordu sokaklara Ve sendeki karanlik bir istanbul aksamiydi Denizdeki firtinalari aliveriyordu icine Kimselerin sessizliginde basliyordu hersey Ve hersey Bir uzak sehirden diger bir uzak sehire inatla duygu tasiyordu amansizca Soyledigim sozlerde mana yoktu Aptal bir asik gibi Dusunemiyordum hayat hakkindaki kipirtilari Bulundugun sehirler olmak istiyordum Her yolculuk yaptiginda ki bavulun gibi Yaninda tasinmak istiyordum Zararsizdim yani Yaninda olmak istiyordum sadece Beni senin yolculuklarina ceken birsey vardi Ve sehirler gomulurken sessizlige Uyudugunda usulca yanina sokulmak istiyordum Umutsuz vakalarin son duragiydi Oysa,umut her daim vardi Ve geriye kalan ne varsa tek umudum sana aitti Gunler gelip geciyordu ardi sira Dizildigimiz yerler vardi sira sira Haritadan kendimize sehirler secmistik Sen bir sehirde ben bir sehirde Sinir telleri kapatiyordu yuzunu Erisilmesi guc bir yanlizlikti gozlerin Ve sessizce aglamayi planliyordu ozlem dolu bir yasantida Birakilmis hatiralar vardi gecelerimizde Sana ait ne varsa hatirliyordum Okudugun okullar olmak istiyordum Bulundugun siralar Verdigin yazili kagitlari olmak istiyordum Kopya cekmeden bakmak istiyordum hayata ve sana Can egrisi olmadan sinavlarda Seni sistemsiz sevmek istiyordum Mavi bir duvari vardi odamin Engin ucsuz bucaksiz maviliklerde Gozlerindeki ben olmak istiyordum Satilan yaralarim vardi Kimseye birsey anlatamiyordum Ask sarkilari coktan unutulmustu Artik sarkilar bile yetmiyordu ask acisi cekmek icin Bir ask tasinirken ayriliga evden eve nakliyat gibi Umarsizca, Bir asktan bir aska nakliyat yapiliyordu Eski zaman hatiralarinda sevginin onemi vardi Ve o onem sevgini baslangiciydi aslinda Acilarimi biriktiriyordum Aklimda ne varsa sana ait olan Bos gecmeden yaziyordum kagitlara Ve bir istanbul yanginiydi hasretligin Sondurulmesi zor zamanlar birakiyordum Butunlesmistim uzak bir sehirdeki seninle Yolculuklar yapmiyordum artik Seni bekliyordum Beni alip goturmeni Benim bulundugum sehirden,senin bulundugun sehire dogru Acik ara bir fark olusmustu gozlerinle aramda Gozlerin gozlerime cok yakindi onceleri Sonra birden gittin kardesce duygular besle bana diye Kardes katili bir aski boylelikle rezil ettin Zor olmadi unutmak Dusundugumden ve bekledigimden cok daha kolaydi Mutluydum seni unuttuguma Seni unutmamin asagilikca bir kutlamasini bile yapmistim Yeni bir dilde,yeni bir sehirde Yeni ve cok ozel bir ask bulmustum Iste seni unutturan buydu bana Salakligima doyamadim,seni sevme nedenim neydi ki Yelkenler usulca cikiyordu ortaya Ve yeni bir limanda En son kalan yolcuydun sen bana,sinirlara sigmiyordu gozerin Artik sadece sen vardin bana kalan Aramizda mesafeden baska bir engel yoktu Benim son duragim sendin Gidecek hicbir yerim yok artik senin haricinde Senden sonrasi olmasin diye butun cabalarim Seninle baslamak ve seninle bitirmek hikayeleri en buyuk hayalim Ve bu hayal gercekten cok mu fazlaydi bana Duymuyordum,gormuyordum ,bilmiyordum Ama seviyordum anlamini bilmeden Anlamini bilmeden anliyordum seni Anlamsizca hayalimdeydi gozlerin Ve uzaktan bir sevmek basliyordu bende Senden baska gidecek yeri siginacak kapisi olmayan ben Heyecandan titremekte olan urkek bir yuregimle cikiyordum karsina Ve meydanlarda adini bagiriyordum Anlatiyordum seni buradaki dilini bilmedigim insanlara Ama ne gariptir ki anliyorlardi beni Askin ulusu olmadigini onlarda biliyordu Bende ki sen gun gectikce dolduruyordu icimi Ve yersiz yurtsuz vatansiz bir asigin,yani benim Yerim yurdum vatanim olmani istiyordum masum bir halde Masumca yurekler yolluyordum sana Askin ulusu yoktu Uzak bir sehirde Gizem dolu bir ilkbahar yolluyordum tedirgin ellerimle sana Yaapraklar dokulmeye yakindi gozlerindeki sonbaharlarda Ve ben oylesineydim ki Ben sen oluyordum usulca ALI TUNCER SUBAT 2007 SOFYA Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın |
|||
|