| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
Göz Yanılmalarıı......
|
|||
|
04-01-2008, 03:31 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Göz Yanılmalarıı......
nekadar ilginc yahu, göz ve beyinin muhtesem bir calismasi
bir eksiklik var herneye baksam...pembe gözlüklerimi taksam... |
|||
|
22-01-2008, 11:29 PM
|
|||
|
|||
|
SON RESMİ COK BEGENDİM TŞK |
|||
|
26-01-2008, 08:17 PM
|
|||
|
|||
|
ben burda resim falan göremiyorum arklar |
|||
|
26-01-2008, 08:32 PM
|
|||
|
|||
|
Ortadaki beyaz noktaya 5 saniye boyunca baktığınızda daire içindeki yerin morlaşmaya başladığını göreceksiniz 5 saniye bakmama gerenk yoq zaten ole o mor neden 5 saniye bakıyam ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
18-06-2008, 05:59 PM
|
|||
|
|||
|
göremiyorum
|