| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
GTA Vice City + GTA Turk City
|
|||
|
17-05-2008, 07:40 PM
|
|||
|
|||
|
RE: GTA Vice City + GTA Turk City
bozuk değil ben repi taktım kafama! |
|||
|
19-05-2008, 01:28 AM
|
|||
|
|||
|
1)tespit edildi: riskware Invader Çalışan işlem: C:\Documents and Settings\YAS\Desktop\GtaViceCity\Media\Grand_Theft_Auto_Vice _City_Installer\Programs\gtavcinstaller.exe.... kardeş kaspersky bunlarla doldu. sürekli invader değişikliği tespit edildi deyip duruyor. bunun dışında sanki kayıt defteri yenilenmiş gibi herşeyi tekrar tanıtıyorum kasperskya. ie yi bile invader değişikliği olarak görüyor. başka buna benzer problem yaşayan var mı. 2) oyunda adamlar ile konuşmalarda ses çıkmıyor. radyo iki saniyeden fazla çalmıyor. kayıt evinden çıkarken mauseyi devre dışı bırakıyor ve kendi ayar yapıyor. mause ayarlarında o en alttaki soluklaşıyor ve ancak default ettiğimde düzeliyor. !!!bunları yaşayan veya çözüm bulan varsa yardımcı olursa sevinirim. NOT: yav şu unrackmı unpackmı ne haltsa ne zaman onunla bişi yapsam sorun çıkıyor ya. normal bi setupu yokmu bunun |
|||
|
19-05-2008, 05:14 PM
|
|||
|
|||
|
setup dediğinmiz part kardeş ben repi taktım kafama! |
|||
|
19-05-2008, 08:31 PM
|
|||
|
|||
|
abi ben gta türk city i yükleyemiom bi bölümde gta yı nereye kurduğumu istiyor ve bende yapıyorum ama olmadı diyor lütfen acil bir kişiden yardımlar bekliyorum şimdiden tesekkürler |
|||
|
20-05-2008, 07:41 PM
|
|||
|
|||
|
ya ben kedilerimi yazcam oraya |
|||
|