| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
Gülüm Seni tanımadan önce
|
|||
|
08-06-2008, 04:21 PM
|
|||
|
|||
|
Gülüm Seni tanımadan önce
Gülüm Seni tanımadan önce Hayatımın çıkmaz sokaklarındaydım Kalmamıştı yaşamamın hiçbir nedeni Görmez oldu artık gözlerim senden başkasını Bütün mutluluklarım seni tanıdıktan sonra seninle başladı, Umutlarım seninle yeşerdi Sen benim mevsimlerin baharı, gönlümün sevda masalısın Sen benim akşam serinliğinde gönlümün hasret rüzgarısın Kalbimde solmayan ve solmayacak nadide çiçeğimsin Baharda yağan nisan yağmurumsun. Mecnunun Leylasını aradığı çöllerde Keremin Aslı uğruna 32 dişini feda ettiği gibi Ferhatın Şirin uğruna tırnağı ile kazıdığı dağlar gibi Dillerden düşmeyen Arzu ile Kanberin sevgisi Asuman ile Zeycanın sevgisi gibi ….. Sende benim umudum oldun Gün ışığım oldun Yaşama sevincim oldun. Seni seviyorum gülüm Sensiz olmaktan sensiz yaşamaktan çok korkuyorum Her an aklımdasın ve hep kalbimde olacaksın Bütün sevenler sevilenler unutsa bile Emin ol unutmaz bu kalp seni Aldığım her nefeste soluduğum her havada Düşüncemde,gülüşümde bakışımda konuşmamda Kısacası her anımda sen varsın inan Hasretimsin, özlemimsin, canımsın, bir tanemsin Tutamayacagım sözler VERMEM Basit kişilerle polemige GİRMEM Bazı şeyleri asla AFFEDEMEM Yaşanmışlıkları kolay SİLEmEM Acıyı tanıdıgım için,kimseye ÇEkTiRmEM Cesaretsizligi ""gurur'la"" öRTEMeM Yalan ve taktiklerle ugraşmayın,YEMEM! Dostlarıma laf ETTİRMEMMM... Tutkularım var, VaZGEÇEMEMMM!!! Gidiyosan eğer,çok özlesem bile dön dEmEMMMM Agır geliyosa bunlar, firar serbest.. sEvEn sEvEr..sEvMeYeN yoL aLıR giDeR!! |
|||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||