Firmalar Rehberi
Şuanki Zaman: 21-11-2008, 03:29 PM Hoşgeldin Misafir ! GirişÜye Olun
Full Forum Net TR Aşk & Sevgi Sevgi & Aşka Dair Aşk Sözcükleri
GüZeL SöZLeR :)
Youtube
En ilginc ve komik
videolar burada
www.lanetli.org

Sayfa (3): 1 2 3 Sonraki »
Cevapla  Konu Gönder 

Derecelendir
  • 8 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Görünümü | Doğrusal Görünüm
Yazar Mesaj
OsLeMmM :) Çevrimdışı
Üyeliği Durduruldu

Katılma Tarihi: Mar 2007

[color=red]Sen var ya sen... içtiğim sigara gibisin, dumanı hayalin, külü saçlarn, ateşi dudakların,sigaradan tek farkın, sigarayı ben... beni de Sen yakıyorsun....
gönderdiği için Cicime a teşekkürler. 

:-* :-* :-* :-*

[color=pink]Sevsende olur sevmesende,
dönsende olur dönmesende,
görsemde olur artık görmesemde.
Bitmeyecek bu yağmur sevdaları..

[color=green]Çok günesler gördüm ; gözlerin hariç,
Çok rüzgarlar gördüm ; saçlarin hariç,
Çok atesler tuttum ; ellerin hariç ,
Hiç kimseyi bu kadar özlemedim ; yalnizca sen hariç..... 

[color=orange]Bir soluk kadar yakın, yıldızlar kadar uzak derler sevgi için. Uzanırsın yetişemezsin, yetişirsin dokunamazsın, dokunursun vazgeçemezsin, vazgeçersin ama unutamazsın. 

[color=purple]Sesini duysamda her an yüzünü görmek gibi değil,özlediğimi bil,hiçbir şey seni sevmek gibi değil.

[color=blue]Yalnızlığım yanımda kimse olmadığından değil, yalnizlığım yanımda sen olmadığındandır. 

[color=teal]Seni seviyorum kelimesini benden başka, sana kimse söylemesin, yalnız bana sakla dudaklarını, seni benden başka kimse öpmesin. 

[color=navy]Gittin ama sanma ki yerin dolacak ve senden basşka biri benim olacak. Ya bana senin gibi bir sevgili, ya sana benim kadar seven bulunacak.

[color=navy]Kirpiklerindeki bir damla yaş süzülürse yanaklarından dudaklarına ve sen o serinliği biriyle paylaşmak istersen, yüzünü rüzgara çevir, ben o rüzgarda olacağım. 

[color=maroon]Bazen en yüksek tepelerden ,uçsuz bucaksız denizlere, bırakmak istiyorum bedenimi sonra düşünüyorum, içimde sen varsın , ya sana birşey olursa.

[color=red]İnsanın yaşadığı cok zor günler vardır, bazen mevsim kara kış, bazen mevsim bahardır, sevecen yüreklerde yaşatılan anılar, sessizce söylenen şarkılardır. 

[color=green]Kal benimle sonuna kadar yaşa bu düşleri, düşler biterse yaratırız. Kal benimle, ufuklarıma sarıl, güneşlerime, ışığın biterse paylaşırız. 

[color=teal]Ne zaman bir ressam kristalin yere düşüpte kırıldığı anda çıkardığı sesi çizebilirse, işte sana olan sevgim o zaman biter.

[color=orange]Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel, Herkesin sevmeyi hakedemeyeceği kadar özelsin. 

[color=purple]İnsanın idealleri olmalı sonsuzluk gibi, insanın özlemleri olmalı umutla acan çiçekler gibi, insanın "bir tanesi" olmalı bendeki "sen" gibi.

[color=yellow]Ne içimde seni unutmak gibi bir his var, ne de aklımı körükleyen bir rüzgar, ne seni görmeyecek kadar güçlüyüm, ne de görmeye dayanacak kalbim var. 

[color=blue]Denizler sonsuzdur ama sevgim kadar değil, güneş ısıtır ama senin kadar değil, herkes seni sever ama benim kadar değil.

[color=pink]Umutlardır insana geleceği bekleten,
gözyaşıdır insana derdini döktüren,
Ağlamak istemezdim sakın yanlış anlama,
Aşktır insani dertli söyleten. 

[color=navy]Gözlerin nehir,kaşların köprü olsa,tam ortasından geçerken ipler kopsa ve ben yanaklarından süzülup düşsem dudaklarına,beni Öper misin? Yoksa gözyaşı gibi siler misin? ...

[color=orange]Gökyüzü benim için ağlıyor,Gözlerim ümitsizce seni arıyor,dudaklarım senin ismini sayıklıyor,kollarım seni sarmak istiyor ve kalbim yalnız senin için atıyor.

www.forumnettr.com

Hiç bir zaman gülümsemekten vazgeçme.
üzgün olduğunda bile!
Gülümsemene kimin, ne zaman aşık olacağını bilemezsin.
[Resim: thumb626227591zo4su5.gif]
20-03-2007 12:46 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Admin Dışarıda
Kendini Banlayan Admin
*

Rep Puanı: 49

<span style="color:red">BİRGÜN DUDAKLARIN KURURSA OKYANUSU GETİRİRİM SANA AKŞAM AYAZINDA TİTRERSEN GÜNEŞİ GETİRİRİM SANA EĞER GÖNLÜN BİR SEVGİ ARARSA KALBİMİ SÖKÜP GETİRİRİM SANA
:-* :-* :-*

<span style="color:orange">YÜREĞİM HAFİF ISLAKTIR BENİM KUYTU KÖŞELERDE AĞLAMAKTAN VE RENGİ HAFİF UÇUKTUR KURUSUN DİYE KAÇ KEZ GÜNEŞE ASMAKTAN.

<span style="color:teal">HADİ UYANDIR BENİ SÖYLE GÖRDÜĞÜM ZAMANSIZ BİR DÜŞMÜ HADİ GİT, UZAKLAŞ, YOKLUĞUNA İNANDIR BENİ GERÇEKTEN YORULDUM HER BULDUĞUM YERDE SENİ KAYBETMEKTEN.

<span style="color:yellow">DENİZİ İÇERKEN MAVİLER TAKILDI BOĞAZIMA, KARAYA VURAN BALIK GİBİ ÇIRPINIYORUM. BU DERİN UÇURUMUN ÖNÜNDE HANGİ YAZGI TUTUKLADI BENİ
www.forumnettr.com

[Resim: tesekkur.gif]
[Resim: 21427.gif]
[Resim: 16445.png]
[Resim: nah-veririz.gif]

21-03-2007 04:32 AM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
joemelez Çevrimdışı
Administrator
*

Rep Puanı: 0

Bir gün gelip soracaksın beni mi daha çok seviyorsun yoksa Tanrı'yı mı diye...Ben hiç düşünmeden Tanrıyı diyeceğim ve sen küsüp gideceksin.
Ama nereden bileceksin içimdeki Tanrının sen olduğunu...
www.forumnettr.com

[Resim: karakedikw7.gif]

26-03-2007 03:27 AM
joemelez Çevrimdışı
Administrator
*

Rep Puanı: 0

♥ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.

&nbsp; ♥ Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!..

&nbsp; ♥ Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..

&nbsp; ♥ Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm...

&nbsp; ♥ Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz...

&nbsp; ♥ Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!

&nbsp; ♥ Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!

&nbsp; ♥ Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...

&nbsp; ♥ Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın.

&nbsp; ♥ Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.

&nbsp; ♥ Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.

&nbsp; ♥ Sen benim incimdin. parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm.

&nbsp; ♥ Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.

&nbsp; ♥ Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.
www.forumnettr.com

[Resim: karakedikw7.gif]

26-03-2007 03:28 AM
Admin Dışarıda
Kendini Banlayan Admin
*

Rep Puanı: 49

ArrayBir gün gelip soracaksın beni mi daha çok seviyorsun yoksa Tanrı'yı mı diye...Ben hiç düşünmeden Tanrıyı diyeceğim ve sen küsüp gideceksin.
Ama nereden bileceksin içimdeki Tanrının sen olduğunu...[/quote]
Çarpılırsın kanka ;D
yine döktürmüşsün eline sağlık
www.forumnettr.com

[Resim: tesekkur.gif]
[Resim: 21427.gif]
[Resim: 16445.png]
[Resim: nah-veririz.gif]

27-03-2007 05:28 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Sayfa (3): 1 2 3 Sonraki »

• Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
  • Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
  • Bu Konuya Abone Ol
Full Forum Net Tr

GüZeL SöZLeR :) indir, GüZeL SöZLeR :) Tek link, GüZeL SöZLeR :) Full, GüZeL SöZLeR :) Download, GüZeL SöZLeR :) son versiyon, GüZeL SöZLeR :) programı full, GüZeL SöZLeR :) Türkçe, GüZeL SöZLeR :) ücretsiz, eniyi GüZeL SöZLeR :)
Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj

İletişim | Full Forum Net TR | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | RSS Beslemesi | Full Forum Net TR İndir | otogaz |
Türkçe Çeviri Mybb
Üretici Mybb
Theme Justin S.
Power 2007-2008-2009 en yeni Türkçe Tek link No Rapid Full program indir en iyi program indir windows xp vista Anti virüs ilginç 3boyutlu wallpaper manzara Duvar kağıdı Forum Net TR En iyi Paylaşım Platformu 2009
Sohbet | Firma rehberi | ForumVEFA
TOPlist
Zirve100 Site istatistikleri

Forum Siteleri