Forum Net TR Full Program Full Oyun Paylaşım Platformu
Şuanki Zaman: 11-10-2008, 03:45 AM Hoşgeldin Misafir ! GirişÜye Olun
Full Forum Net TR Aşk & Sevgi Sevgi & Aşka Dair
her saniyeye lanet ederek bekliyorum seni
Şirket firma rehberi

Derecelendir
  • 3 Oylar - 4 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Görünümü | Doğrusal Görünüm
Yazar Mesaj
OsLeMmM :) Çevrimdışı
Üyeliği Durduruldu

Katılma Tarihi: Mar 2007

Sadece sen vardın benimle,yaşlanıp gittin sende benimle birlikte...Ama hiç görmedi gözlerin gizlerimdeki acıyı ve hissedemedin hiç aslında hep sana haykırdığımı.En çok acı verende buydu içimdeydin,yanımdaydın ama hep uzaktayken benimleydin aslında.Gördüğüm an istediğim tekşey zaman dursun sen söyleyemiyceksin bana biliyorum ama dinle en azından ve anla artık sana ne kadar ihtiyacım olduğunu...Sadece sen anlayacaktın beni biliyorum sadece sen görebilecektin kimsenin göremediği ama her saniye içime akıttığım göz yaşlarımı...

Ellerimi başımın arkasında birleştirip yalnızlığıma ağladığım gecelerden birindeyim gene..Sessizlik ve sonsuzluk..Karanlıkta sonsuzluğu dha ulaşılmaz kılan yıldızlar var elimin üstünde..Dokunabildiğim beklide dokunmak istediğim tek varlık onlar..Beni bu yolsuz ve ruhsuz insanların arasından bni anlamak içn çekip alan tek varlık onlar..Artık aranızda benliğimi kaybetmekten,en saf düşüncelerimn sömürülmesinden bıktım..Gözlerim artık gözyaşlarıma yol göstermekten başka bir şey yapamaz oldu..Rahat bırakın beni artık..Yaşamak istediğim duygularda sizden bi parça bile yok..Bu hayat sizsiz hayat benim içn..Şimdi gidin artık sonsuza kadar..Bari yalnızlığımı nefret etmeden bi damla gözyaşı dökmeden,ölüm arzulaman yaşayabiliyim..

Artık aranızda benliğimi kaybetmekten,en saf düşüncelerimn sömürülmesinden bıktım..Gözlerim artık gözyaşlarıma yol göstermekten başka bir şey yapamaz oldu..Rahat bırakın beni artık..Yaşamak istediğim duygularda sizden bi parça bile yok..

Ben yine ağlıyorum ama bu sefer yoksun yanımda içime akıttığım gözyaşlarımı tutamıyorum artık bugün gelsen durduracaksın belki ama kopup gelemezsin çok yanlış yerdesin...Sana defalarca söyledim bu senin için döktüğüm son gözyaşım diye ne kadar çok son tükettim dimi sonu olmayan...
Yine bir yerlerde kesişicek yollarımız eminim ortak noktamız bu iğrenç Dünya çünkü...O zamana kadar geçen her saniyeye lanet ederek bekliyorum seni...

Hiç bir zaman gülümsemekten vazgeçme.
üzgün olduğunda bile!
Gülümsemene kimin, ne zaman aşık olacağını bilemezsin.
[Resim: thumb626227591zo4su5.gif]
04-07-2007 01:00 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Bu Konudaki Mesajlar
her saniyeye lanet ederek bekliyorum seni - OsLeMmM :) - 04-07-2007 01:00 AM
RE: her saniyeye lanet ederek bekliyorum seni - OsLeMmM :) - 26-02-2008, 01:06 PM
her saniyeye lanet ederek bekliyorum seni - jelıbon - 27-09-2007, 12:40 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  seni seviyorum jelıbon 1 258 20-10-2007 04:02 PM
Son Mesaj: gizli_ajan90
  Lanet oLsun ! jelıbon 0 231 27-09-2007 09:05 PM
Son Mesaj: jelıbon
  seni sensizliğinle bir başbaşa bırakabilsem... OsLeMmM :) 0 238 06-07-2007 07:14 PM
Son Mesaj: OsLeMmM :)
  Vakit Tamam, Seni Terk Ediyorum OsLeMmM :) 0 907 28-06-2007 10:54 PM
  Sana SENİ SEVİYORUM diyemedim.. OsLeMmM :) 0 575 03-06-2007 10:21 AM
  Seni Diliyorum OsLeMmM :) 0 298 23-05-2007 03:44 PM
  seni seviyorum OsLeMmM :) 0 280 23-05-2007 01:01 PM
  Seni Sevdiğimi Biliyorum Sevgili OsLeMmM :) 0 381 29-04-2007 01:25 AM
  balböceğim,galiba ben seni çok seviyorum...... OsLeMmM :) 0 541 26-04-2007 09:25 PM
  Bana Seni Yazdıran Yarım Kalmışlığındır.. OsLeMmM :) 0 404 18-04-2007 01:14 AM

• Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
  • Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
  • Bu Konuya Abone Ol
Full Forum Net Tr

her saniyeye lanet ederek bekliyorum seni ,her saniyeye lanet ederek bekliyorum seniindir,her saniyeye lanet ederek bekliyorum seni yükle,her saniyeye lanet ederek bekliyorum senidownload,her saniyeye lanet ederek bekliyorum seni Full,her saniyeye lanet ederek bekliyorum seniyükle,her saniyeye lanet ederek bekliyorum seni bedava, her saniyeye lanet ederek bekliyorum seniprogramı full,her saniyeye lanet ederek bekliyorum seniizle,her saniyeye lanet ederek bekliyorum seniDvdrip,her saniyeye lanet ederek bekliyorum seni filmi indir

İletişim | Full Forum Net TR | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | RSS Beslemesi | Full Forum Net TR İndir | otogaz | Firma rehberi
Türkçe Çeviri Mybb
Üretici Mybb
Theme Justin S.
Power 2007-2008-2009 en yeni Türkçe Tek link No Rapid Full program indir en iyi program indir windows xp vista Anti virüs ilginç 3boyutlu wallpaper manzara Duvar kağıdı Forum Net TR En iyi Paylaşım Platformu 2009
Firma rehberi - ForumVEFA

Forum Siteleri