Firmalar Rehberi
Şuanki Zaman: 21-11-2008, 03:49 PM Hoşgeldin Misafir ! GirişÜye Olun
Full Forum Net TR Geyik - Eğlence - Mizah Atış Serbest Fıkra - Karikatur
Hristiyan ve Yahudi
Youtube
En ilginc ve komik
videolar burada
www.lanetli.org

Cevapla  Konu Gönder 

Derecelendir
  • 4 Oylar - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hristiyan ve Yahudi
Konu Görünümü | Doğrusal Görünüm
Yazar Mesaj
AcImAsIz_MaN Dışarıda
ŞeReFsİzLiK_SoN_MoDa

Katılma Tarihi: Jun 2008
Hristiyan ve Yahudi

Roma'da dünyaca ünlü San Pietro Kilisesi'nde büyük bir pazar ayini... Görkemli bir dinsel tören.. Papa bile katılıyor. Koskoca meydan mahşer yeri gibi. Kilisenin içi de dışı da tıklım tıklım. Bu arada kilise kapısında iki adam özellikle dikkati çekiyor. Ikisinin de boynunda kocaman birer levha asılı. Birinde "Ben koyu bir Hristiyanım, lütfen bana yardım ediniz" yazılı. Ötekinde ise sadece "Ben koyu bir Yahudiyim" yazıyor. Tabii ki kiliseden çıkanlar Hristiyan olduğunu ifade eden adama yanaşıyorlar ve ellerini ceplerine atıp cömertçe bir şeyler veriyorlar. Yahudi olduğunu ifade eden adamda ise siftah yok. Bu arada kiliseden çıkan iyi niyetli biri "Yahudiyim" yazısı taşıyana sokuluyor. "Bana bak kardeş" diyor, "..dürüstlük iyi bir şey, ama binlerce Hristiyan kiliseden çıkarken, senin Yahudi olduğunu böyle aleni olarak ifade etmen kanımca hiç de akıllıca bir hareket değil. Bak kimse sana para da vermiyor zaten.. Bence çıkar o yazıyı boynundan, sen de şu Hristiyan gibi..." deyince; boynunda "Yahudiyim" yazılı adam "Hristiyanım" yazılı olana dönüp sesleniyor: - Heey! Salamon! Herife bak be! Gelmiş bize ticaret öğretiyor..
www.forumnettr.com

~~ єтιкєтє gєяєк уσк єѕкιℓєя тαηıя вιzι ~~

AcImAsIz™ Tüm Hakları Saklıdır. © 1990-2008™

ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм...
[/url]

[Resim: 1111111111lk6fh5.gif]
27-06-2008 12:04 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

• Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
  • Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
  • Bu Konuya Abone Ol
Full Forum Net Tr

Hristiyan ve Yahudi

Hristiyan ve Yahudi indir, Hristiyan ve Yahudi Tek link, Hristiyan ve Yahudi Full, Hristiyan ve Yahudi Download, Hristiyan ve Yahudi son versiyon, Hristiyan ve Yahudi programı full, Hristiyan ve Yahudi Türkçe, Hristiyan ve Yahudi ücretsiz, eniyi Hristiyan ve Yahudi
Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Hristiyan ve Yahudi AcImAsIz_MaN 2 131 28-07-2008 02:34 AM

İletişim | Full Forum Net TR | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | RSS Beslemesi | Full Forum Net TR İndir | otogaz |
Türkçe Çeviri Mybb
Üretici Mybb
Theme Justin S.
Power 2007-2008-2009 en yeni Türkçe Tek link No Rapid Full program indir en iyi program indir windows xp vista Anti virüs ilginç 3boyutlu wallpaper manzara Duvar kağıdı Forum Net TR En iyi Paylaşım Platformu 2009
Sohbet | Firma rehberi | ForumVEFA
TOPlist
Zirve100 Site istatistikleri

Forum Siteleri