Firmalar Rehberi
Şuanki Zaman: 21-11-2008, 12:18 PM Hoşgeldin Misafir ! GirişÜye Olun
Full Forum Net TR Aşk & Sevgi Sevgi & Aşka Dair
İçimde bir sen daha kalmadı...
Youtube
En ilginc ve komik
videolar burada
www.lanetli.org

Cevapla  Konu Gönder 

Derecelendir
  • 3 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Görünümü | Doğrusal Görünüm
Yazar Mesaj
OsLeMmM :) Çevrimdışı
Üyeliği Durduruldu

Katılma Tarihi: Mar 2007

[b][color=pink]Kendimi karanlığa teslim ettiğim biranda geldin yüreğime, bir nefes kadar kısa gelip geçtin içimden sana ait herşeyi bırakarak..

Sonra sonra sahillerde ıssız gecelerde, gün batımlarında aradım hep seni...

Buram buram ben kokan tenine değince ellerim kavrulurdum..
Şimdi ne zaman aynaya baksam ben kokan tenin gelir aklıma, gözlerin gözlerime değse darlara düşer titrerim...

Gözlerimde arardım kendini ama yoktun orada..
Güvercin kanatlarına yüklediğin sevinçlerinle gelmiştin bana sıcak bir temmuz vakti..
Kurak, susuz ayak basılamayan yüreğime en güzel çiçeklerini ekmiştin. buram buram kokardı papatyalar,güller...

Sen kokardın..

Sessizce eserdi gönül bahçemdeki mevsimsiz büyüyen ağaç yaprakları gülüşünle..

Gidişinde gelişin gibi sessiz olmuştu aniden...
Sensizlik yollarında ve caddelerinde yürürken, adını haykırdım sessizce her tarafa... Cevap veremedin..

Nerelerdeydin kimbilirki? Kime sorsam başı önde, kimin gözlerine baksam, sessizliklere gömülüyordu..

İçimde bir sen daha kalmadı..

Ha bugün ha yarın deyip ertelediğim, söylemek istediğim halde söylemediğim nede çok şeylerim vardı, meğerse geç kalmışım...

Sen beni unutmak için yana döne yandıkça, bende seni unutmak için kahkahalarla hayatı tekrar sevmeye çalışıyorum...

Sana duyduğum o tertemiz sevgim kendime susmalara, kendime susmalar sana duyduğum özleme karışıyor...

Şimdi sustuğum bu karanlıklarımın alaycı acılarında anlıyorumki ben seni değil, sende hayat bulan beni hayat yapmışım sevda yollarımda..

ve yine anlıyorumki yok olan sen değilsin, yok olan kendi masumiyetimin ve inançlarımın güçlü yanları..

Şimdi sahip olduğum sensizlik ise beni yansıtan aynanın kırılan binbir parçasının her noktasında parçalanan suskun ruhumun sessiz gece çığlıkları..

Güle güle yüreğime
Biten sevdanla...
Aynı sıcaklığınla
Aynı gözlerinle...

Güle güle birdaha giremeyeceğin yüreğime...
www.forumnettr.com

Hiç bir zaman gülümsemekten vazgeçme.
üzgün olduğunda bile!
Gülümsemene kimin, ne zaman aşık olacağını bilemezsin.
[Resim: thumb626227591zo4su5.gif]
20-03-2007 10:50 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

• Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
  • Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
  • Bu Konuya Abone Ol
Full Forum Net Tr

İçimde bir sen daha kalmadı... indir, İçimde bir sen daha kalmadı... Tek link, İçimde bir sen daha kalmadı... Full, İçimde bir sen daha kalmadı... Download, İçimde bir sen daha kalmadı... son versiyon, İçimde bir sen daha kalmadı... programı full, İçimde bir sen daha kalmadı... Türkçe, İçimde bir sen daha kalmadı... ücretsiz, eniyi İçimde bir sen daha kalmadı...
Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  En fazla kaç intiharıma daha sebep olabilirsin ? OsLeMmM :) 8 1,615 15-02-2008 03:05 PM
  Hoşgeldin kalmadı:/ OsLeMmM :) 0 235 26-08-2007 05:59 PM
  içimde biri ölmüş kim olduğunu önemsemiyorum OsLeMmM :) 0 252 06-07-2007 05:53 PM
  Derinim kendi içimde... OsLeMmM :) 0 216 23-05-2007 01:52 PM
  Sensizliğe bir gece daha... OsLeMmM :) 1 307 21-05-2007 03:41 AM
  Ben seni içimde öldürmeye kıyamadım OsLeMmM :) 0 407 16-04-2007 10:49 AM
  İçimde Ölen Biri Var OsLeMmM :) 0 353 30-03-2007 03:35 PM

İletişim | Full Forum Net TR | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | RSS Beslemesi | Full Forum Net TR İndir | otogaz |
Türkçe Çeviri Mybb
Üretici Mybb
Theme Justin S.
Power 2007-2008-2009 en yeni Türkçe Tek link No Rapid Full program indir en iyi program indir windows xp vista Anti virüs ilginç 3boyutlu wallpaper manzara Duvar kağıdı Forum Net TR En iyi Paylaşım Platformu 2009
Sohbet | Firma rehberi | ForumVEFA
TOPlist
Zirve100 Site istatistikleri

Forum Siteleri