| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
MAVİ masallar
|
|||
|
12-07-2008, 11:48 PM
|
|||
|
|||
|
Sarhoş namelerinin ninnileri, ile avutmadım yüreğimi
Kaderin ortasında geçerken ayazların buruk öpüşmelerine tanık oldum Yüreği katran gibi damıtılmıiş yüreklerin sefkatlerine harlandım Bu kentin ortasına yazılmış terk edilişlerin nasipini aldı yüreğim Hani karçiçeklerinin mucizesi hani gözlerin nerde yanlızğımın içinde geçerken sımsıkı sarıldığım öykülerin ortasına yazılmış kankırmızı hazanlarımın gözyaşları gündüzden kalan gökkuşağının esintisindeyim bir türkünün en harlı tarafına bıraktım kendimi anladım gece uslandırmayacak beni yaşlı bir ağaçın direnişinde ki teslimiyetin utancındayım sensizliğe sararan yaprakları gibi dökülmekteyim kirlenmiş bu kentin kaldırımlarına vurulmuş düşler uykularım ve özlemlerimin arasına saklı tuz buz olmuş gülümsemelerin aynalarla işbirliği batırır kanlı hancerini yüreğime çokları bile az buluyorum seni düşünürken özlemlerime yıldızların dili koparılmış sanki yalnızlığıma gülümsemeleri düşer utanırım düşlerime saklanırım bu acı senin bu yokluk senin beni, parçalayan sensizlik minik ellerine uykularına bıraktığım kaçışlarımı anlatamadım acısı durur urgan ipi gibi her adımımda dolanır boynuma yokluğunda sensizlikte çırpınan sözcükler bunlar belki hiç bilmeyecek sin okumayacaksın sadece teselisi utançlarımın şimdi gecenin 2 sine düştüm ve bu sehir uyumakta bense senli masalların içinde gülümsemelerini toplamaktayım Karanlıkta uyuyan acımın tanığı kent varsın yıkılsın utancından... şimdi sen uykularında bana masallar anlatırken ihanet üstü yangınların içinde yakmaktayım yüreğimi kudurmuş dalgalara bırakılmış bir kayığın çaresizliğindeyim ilk değil bu talanlarım lal olmuş duygularım yangınlardan küller taşımaktayım avunmalarıma sular seller gibi aksan kuraklığıma uslandırsan özlemlerimi yaralı bir karınca gibi sana taşımaktayım özlemlerimi düşlerimi sevdalarımı anlasan bilsen sana yaktığım her dakika milyon yangınlarımı elbet buluşuruz elbet gelir cehennem arkasına yazılan mavi masallar Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın |
|||
|
13-07-2008, 12:11 AM
|
|||
|
|||
|
RE: MAVİ masallar
tbrk ediyorum çok güzel. SuskunLuğum Asaletimdendir...! Her lafa verecek cevabım var.. Ama iLk önce bakarım Lafmı diye.. Sonrada Söyleyene Bakarım Adammı Diye..!
|
|||
|
||||||||||||||||||||||||||||