| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
Tertemiz sevgimi sakın kirletme Sevgim daima kalbini doldursun
|
|||
|
21-05-2008, 07:05 PM
|
|||
|
|||
|
Tertemiz sevgimi sakın kirletme Sevgim daima kalbini doldursun
asıl sevdim bir bilsen seni Unutma sakın aşk dolu günleri Hüzünlü bir şarkıda beni hatırla Senin için çarpan kalbimi unutma Onu bana yaz ne olur tanrım … O benim yarınlarım olsun.. Sevgim daima kalbini doldursun Akıttığım gözyaşım şahidim olsun. Sensiz geçen her gün bana haram olsun Tertemiz sevgimi sakın kirletme Sakın o güzel hislerimi öldürme Nasıl unuturum seni O gece karası gözlerini, Neydi sana duyduğum bu sevgi Neden sevdim ölümüne sanki Kayıp giden umutlarımı yakala Sana olan aşkım ile harmanla Bir sevdasın ki kalbimde Alev alev yanıyor Bir soluk ki aşkın bedenimde Nefesim oluyorsun Umutsun .Hayatsın .Cansın Gece uykularımda rüyamsın Senin ile her yer cennet Sensiz ise cehennemdeyim Yoksan hasretsin özlemsin Gerçekler de olmasan da… Keşke rüyam olsan... Hayatım, hayallerim bensiz kalsa, Ben hiç uyanmasam. Tutamayacagım sözler VERMEM Basit kişilerle polemige GİRMEM Bazı şeyleri asla AFFEDEMEM Yaşanmışlıkları kolay SİLEmEM Acıyı tanıdıgım için,kimseye ÇEkTiRmEM Cesaretsizligi ""gurur'la"" öRTEMeM Yalan ve taktiklerle ugraşmayın,YEMEM! Dostlarıma laf ETTİRMEMMM... Tutkularım var, VaZGEÇEMEMMM!!! Gidiyosan eğer,çok özlesem bile dön dEmEMMMM Agır geliyosa bunlar, firar serbest.. sEvEn sEvEr..sEvMeYeN yoL aLıR giDeR!! |
|||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||