| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
Tomb Raider : Legend Full direk link + crack
|
|||
|
25-01-2008, 05:39 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Tomb Raider : Legend Full direk link + crack
oyunu indiriyorum sadece us.002 kaldı onuda bu gece yatarken tıklar yatarım yrn yüklerim yüklenişi hakkında bilgi verirmisiniz |
|||
|
26-01-2008, 09:07 AM
|
|||
|
|||
|
oyunun Linki nerde yaa |
|||
|
26-01-2008, 01:08 PM
|
|||
|
|||
|
İNDİRDİM VE BUGÜN OYNAMAYA BAŞLADIM SÜPER BİR OYUN ARKADAŞLAR TAVSİYUE EDİLİR PC ÇOK İYİ OLMALI BEN DAHA YENİ ALDIM KENDİM TOPLADIM ONU BİLE KASIYOR 2GB RAM VE 256 EKRAN KARTI EN AZ ŞART BENCE GÜZEL OYUN.... LARA CROFT |
|||
|
28-01-2008, 05:51 PM
|
|||
|
|||
|
ya bi cevap verren yoq mu us001 ve us002 ındırmek gerekıyor mu yoqsa gerekmıyor mu? |
|||
|
30-01-2008, 04:45 PM
|
|||
|
|||
|
( LİNKLER RESIMLERIN ALTIN DA )ONLARI INDIRMEN GEREKIYOR AMA BEN INDIRIRKEN ZİP UZANTILI OLDUGUNU GÖRDUGUM İÇİN İÇİNDEKİ DOSYALARI CIKARMISTIM OLMADI, DOSYALARI AÇMA, LEGENT.EXE Yİ US001 VE US002 YI AYNI KLASÖRE KOY VE EXE YE TIKLAMAN YETERLİ, SETUP BASLIYOR KURULUM BITTIKTEN SONRA OYUNU SAKIN ACMA İNDİRDİĞİN CRACK DOSYASINI OYUNU KURDUGUN YERE C:/PROGRAMFILES/EIDIOS/TOMB..... İÇİNE KOPYALA SANA "BU DOSYA VAR YENISI ILE DEĞİŞTİRMEK ISTIYORMUSUN" DIYOR EVET DE, VE BU DOSYADAN MASAUSTUNE KISAYOL YAPIP ONUNLA OYUNU AÇ. NOT: BEN EXEYİ İŞTEN EVE CD DE GÖTÜRÜRKEN BOZUK YÜKLEMİŞİM GALİBA TEKRAR BAŞKA CD YE KOPYALAYIP GÖTÜRDÜM OYLE ÇALIŞTI MESELA! BU ARADA ARKADASLAR BEN 256 EKRAM KARTI VE 512 RAM İLE OYNUYORUM GAYETTE GUZEL BI TAKILMA OLMUYOR |
|||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||