Youtube
En ilginc ve komik
videolar burada
www.lanetli.org

Cevapla  Konu Gönder 
Tren İneğe Çarptı İnek de Sahibine.
27-03-2008, 11:03 AM

Tren ineğe çarptı inek de sahibine...
28/10/2003
DHA - MUŞ - Muş'a bağlı Çöğürlü Köyü'nde trenin çarptığı inek tren yolu kenarındaki sahibinin üzerine düştü. Sahibinin sol ayağını kırıp, kendisi de ağır yaralanan inek, bu kazanın ardından kesildi. İneğini otlatmak için çayıra götüren 25 yaşındaki Nazmiye Serengil, elişi yapmak için bir ağacın gölgesinde oturdu. Raylar arasında otlayan inek, süratle gelen posta treni çarpınca havaya fırladı, 5 metre ilerdeki Serengil'in üzerine düştü. Yakınları ineğin altından kurtardığı Serengil'i hastaneye götürdü. Ayağı kırılan Serengil, "Tren çarpınca kan revan içinde havalanan inek, üzerime düştü. Kaçamadım. Verilmiş sadakam varmış" diye konuştu. Ağır yaralanan inek ise köylüler tarafından kesildi.
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Konu Gönder 

Full Forum Net Tr

Tren İneğe Çarptı İnek de Sahibine. indir, Tren İneğe Çarptı İnek de Sahibine. Tek link, Tren İneğe Çarptı İnek de Sahibine. Full, Tren İneğe Çarptı İnek de Sahibine. Download, Tren İneğe Çarptı İnek de Sahibine. son versiyon, Tren İneğe Çarptı İnek de Sahibine. programı full, Tren İneğe Çarptı İnek de Sahibine. Türkçe, Tren İneğe Çarptı İnek de Sahibine. ücretsiz, eniyi Tren İneğe Çarptı İnek de Sahibine.

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
Biggrin Ben Seni İnek Gibi Sevdim!!! chirkin.shey 0 185 08-06-2008 01:18 PM
Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol |

Derecelendir
  • 2 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4