Youtube
En ilginc ve komik
videolar burada
www.lanetli.org

Cevapla  Konu Gönder 
Ubuntu CD'si Evinize Kadar Gelsin [Ücretsiz]
25-07-2008, 09:31 AM

Ubuntu 7.04 Feisty Fawn için :
Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın
Kubuntu 7.04 Feisty Fawn için :
Edubuntu 7.04 Feisty Fawn için:
Xubuntu 7.04 Feisty Fawn için :

Bu adrese girip adresinizi yazdıktan sonra kaç adet cd istediğinizi seçin. Dikkatt Fazla abartmayın.İstediğiniz kadar gönderiyor ama fazla olunca Gümrükte takılıyor. Ben 15 tane istedim biraz fazla olduğu için ondan umudu kestim.Tekrar istedim bu sefer 3 tane. Geldi. Ben evde yoktum herhangi bir ücretde taleb etmemişler. Fazla abartmayın. En Fazla 3 tane isteyin.

Not: Denenmiştir. Bu hizmet iyi niyetle yapılmaktadır. Fazlasını istemek başkalarının hakkına girmenize neden olur. 3 tane bile fazla ise geldiğinde diğer ikisini bilgisayar kullanan arkadaşanıza veya okulunuza vb. şekilde bağışlayın.Benimkileri fotoğraflarını en kısa zamanda eklicem.

İmza Atamıyom Barnnak Bassam Olurmu ?

Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Konu Gönder 

Full Forum Net Tr

Ubuntu CD'si Evinize Kadar Gelsin [Ücretsiz] indir, Ubuntu CD'si Evinize Kadar Gelsin [Ücretsiz] Tek link, Ubuntu CD'si Evinize Kadar Gelsin [Ücretsiz] Full, Ubuntu CD'si Evinize Kadar Gelsin [Ücretsiz] Download, Ubuntu CD'si Evinize Kadar Gelsin [Ücretsiz] son versiyon, Ubuntu CD'si Evinize Kadar Gelsin [Ücretsiz] programı full, Ubuntu CD'si Evinize Kadar Gelsin [Ücretsiz] Türkçe, Ubuntu CD'si Evinize Kadar Gelsin [Ücretsiz] ücretsiz, eniyi Ubuntu CD'si Evinize Kadar Gelsin [Ücretsiz]

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Linux Ubuntu 8.10 Alpha 2 + 20 Adet ScreenShot ultraslan_uqr 1 402 21-08-2008 08:34 PM
  Ubuntu 8.04 resimli kurulum... (Kodadı : Hardy Heron). Penquin 3 1,287 05-07-2008 09:51 PM
  Ubuntu Linux 8.04 yayınlandı. Penquin 2 348 25-04-2008 03:00 PM
Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol |

Derecelendir
  • 10 Oylar - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5