| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
Ve.... Kustum...
|
|||
|
31-01-2008, 07:55 PM
|
|||
|
|||
|
Ve.... Kustum...
Hayatın ve dizelerin eridiği bir yerdeyim şimdi Ne kendimi bulabildim, ne kendimden geçebildim Tam ellerimi buldum derken, yeniden hep En ince yerlerimden kaybettim. İntihar kokusu var hayli zamandır saçlarımda Çaktırmadan kan kusuyor damarlarım Ne duruyorsunuz haydi boş odalara kilitleyin beni İçimin adresini sorsanız ben bile bilmem artık. Oturup bütün ölülerimin yasını tutacağım bu gece Uzun zamandır -ellerimi içime kıvırdığımdan beri - Kimseye bakamadım uzun uzun Ve kimseyi sevemedim ellerim kadar. Şimdi düşünüyorum da; Kaç buruşmuş çarşaf eder ki aşklarım Mandala takas neyim var ki hayatta Tutamayacagım sözler VERMEM Basit kişilerle polemige GİRMEM Bazı şeyleri asla AFFEDEMEM Yaşanmışlıkları kolay SİLEmEM Acıyı tanıdıgım için,kimseye ÇEkTiRmEM Cesaretsizligi ""gurur'la"" öRTEMeM Yalan ve taktiklerle ugraşmayın,YEMEM! Dostlarıma laf ETTİRMEMMM... Tutkularım var, VaZGEÇEMEMMM!!! Gidiyosan eğer,çok özlesem bile dön dEmEMMMM Agır geliyosa bunlar, firar serbest.. sEvEn sEvEr..sEvMeYeN yoL aLıR giDeR!! |
|||
|