| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
Wefasız Sewgiliye Benden Hediye
|
|||
|
03-09-2008, 12:48 PM
|
|||
|
|||
|
Wefasız Sewgiliye Benden Hediye
Ayrılırken Bana Birşey Öylemiştin Sewgilim Bilmem Hatırlarmısın Şİmdi Sen 3günlük Aşkların Adamısın Demiştin Senin Aşkın Kaç Günlük Sewgilim Ama Senin Aşkınıda Gördük Benden Ayrıldığının 2.günü Başkasının Kolarına Atmışsın Senin Aşkın Bu Kadarlıkmış Acaba sen Aşkı Bilirmisin Hani o ayrıldığımız günü hatılıryormusun Ben O zaman Senden Zaman istemiştim Ama Sen Bana Zaman Neyi DeĞİştirecek Ki Dedin Eğer O Zamanı Bana Verseydin Belkide Çok Şey Değişecekti Be Güzelim Ama Sen Bana O Ufacık Zamanı Bile Çok Gördün Hatta Benide Görmezden Geldin Ben Sana Arkadaş Bali Kalalım Dedim Sen Olur Dedin Ama Onuda Bana Çok Görmüşsün Meğer Güzelim Sewenler Arkadaş Olmaz Derlerdi de Ben İnanmazdım Ama Şimdi İnanıyorum Güzelim Sagol Bunu BAna Tekrar Hatırlattığın İçin gizli_ajan90 Tutamayacagım sözler VERMEM Basit kişilerle polemige GİRMEM Bazı şeyleri asla AFFEDEMEM Yaşanmışlıkları kolay SİLEmEM Acıyı tanıdıgım için,kimseye ÇEkTiRmEM Cesaretsizligi ""gurur'la"" öRTEMeM Yalan ve taktiklerle ugraşmayın,YEMEM! Dostlarıma laf ETTİRMEMMM... Tutkularım var, VaZGEÇEMEMMM!!! Gidiyosan eğer,çok özlesem bile dön dEmEMMMM Agır geliyosa bunlar, firar serbest.. sEvEn sEvEr..sEvMeYeN yoL aLıR giDeR!! |
|||
|