| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
Windows Xp Sp3 Professional English Kendi Uploadım
|
|||
|
03-01-2008, 10:10 AM
(Bu Mesaj 03-01-2008 10:21 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : duslerin_sokagi.)
|
|||
|
|||
|
Windows Xp Sp3 Professional English Kendi Uploadım
işte resmide bu bakın service pack 3 yazıyor arkadaşlar formatı atarken en baş mavi ekranda bazı dosyaları kopyalamayacağını göreceksiniz o dosyaları atla diceksiniz gereksiz dosya onlar bide şimdiden söyliyim ingilizcedir ama microsoftun sitesinde türkçe yamasını bulacağınızı ümit ederim bulamazsanız yazın ben bulmaya çalışırım pek zamanım olmadı araştırmaya o yüzden bulup ekliyemedim kolay gelsin işte Sp3 işte Linkler: Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın rar şifresi:by_duslerinsokagi |
|||
|
03-01-2008, 06:37 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Windows Xp Sp3 Professional English Kendi Uploadım
sağol kardeş iyi oldu pc ikide bi güncelleştirme yapıyordu...Teşekkürler.... Güvenlik Kodunun Gelmesi 42 sn. TTNET ile... Youtube de 6 Dk.lık Bir Videonun Yüklenmesi 23 Dk. TTNET ile... Hotmail'in Açılması 2 Dk. TTNET ile... TTNET in Saniyede İşittiği Küfür Pahabiçilemez.... |
|||
|
04-01-2008, 11:52 AM
|
|||
|
|||
|
paylasmak güzeldir arkadasim son güncellestirmeler ile birlikte yüklüyor media 11 internet expoler 7.0 hersey son surum icinde hayirli olsun |
|||
|
04-01-2008, 03:24 PM
|
|||
|
|||
|
Teşekkürler... Güvenlik Kodunun Gelmesi 42 sn. TTNET ile... Youtube de 6 Dk.lık Bir Videonun Yüklenmesi 23 Dk. TTNET ile... Hotmail'in Açılması 2 Dk. TTNET ile... TTNET in Saniyede İşittiği Küfür Pahabiçilemez.... |
|||
|
19-01-2008, 09:43 AM
|
|||
|
|||
|
tesekür ederim arkadasim biraz da ingilizce kullananalim bende bir türkcelestirme vardi uyarsa buna onu eklerim kolay gelsin takıl bana hayatın renklensin ama fazla takılma gokkusagına donersin |
|||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||