| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
Windows Xp Türkçe sp3 orjinal iso kurulum cdsi indir, download ...
|
|||
|
26-05-2008, 11:26 AM
(Bu Mesaj 15-09-2008 10:15 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Admin.)
|
|||
|
|||
|
Windows XP Sp3 Türkçe Güncel :11.05.2008
Sevgili Dostlarım; Windows XP_Sp3 Guncel’: SP’siz, yalın bir Xp cd’sine Service Pack 3 ile, artık her bilgisayarda olması zorunlu olan Internet Explorer 7 Tr ve Media Player 11 Tr eklenmiştir. Bunun haricinde cd’den hiçbir şey çıkarılmamış, hiçbir şey eklenmemiş ve hiçbir değişiklik de yapılmamıştır. -Kopya yazılım engeline takılmadan microsoft’tan güncellemeleri indirebilmesi, -Katılımsız otomatik kurulum olması, -İçinde tek kelime dahi reklam içermemesi ise, Normal XP’yi öne çıkaran diğer güzel yanlarıdır. Bu çalışmanın; Windows’uma kendi istediğim programları kendim kurar, kendi ayarlarımı kendim yaparım. Bana Güncel, temiz, sade ve saf bir Windows Xp Sp3 cd’si olsa yeter diye düşünen arkadaşların çok işine yarayacağına inanıyorum. Saygılar… ![]() Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın
|
|||
|
29-05-2008, 10:21 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Windows Xp Türkçe sp3 orjinal iso kurulum cdsi indir, download ...
xp profesyonel mi |
|||
|
01-06-2008, 11:49 PM
|
|||
|
|||
|
teşekkürler dostum mreksi arkadaşım home için kimse link vermez sanırım profesyonele devam
|
|||
|
03-06-2008, 04:20 PM
|
|||
|
|||
|
slm şifre istemicekmi |
|||
|
03-06-2008, 11:22 PM
|
|||
|
|||
|
teşekkürler |
|||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

![[Resim: 25i4zo5.gif]](http://i26.tinypic.com/25i4zo5.gif)