| Youtube En ilginc ve komik videolar burada www.lanetli.org |
|
YALAN SÖYLEMEMEK.............
|
|||
|
18-04-2007, 03:36 PM
|
|||
|
|||
|
YALAN SÖYLEMEMEK Ne yalan söyleyeyim ki bekliyordum aslında seni Geleceğini bliyordum çok önceden Uzun yolculuklarda beklediğim akşamlar gibiydin Ve sınırsız aşklarla yürüyordum sana Sana ithaf edilmişti bütün yazdıklarım Seni daha tanımadan Kağıtlara ben seni yazmıştım çok önceleri Bir sevda kılıfı giydirilmişti yüzün Gözlerin umudun sınır kapısıydı Uçurumlara,fırtınalara inattı sana ulaşabilmek Seni görebilmek Bir şehrin diğer bir şehire olan özlemiydi Yalanları hiç sevmiyordum oysa Yalan söylemek çok saçma geliyordu bir aşk için Ben ne yalan söyleyeyim ki bekliyordum seni Bekleme yapılmayan yolların ortasındaydım Adını bağıra bağıra yıkıyordum akşamları Sevdiğim güzel bir yüz oluyordun Uğruna herşeye karşı bir savaş içindeydim Hayat sana uzaktan bakıyordu Bense daimi yanındaydım Bir fanatiğin en iyi fan club üyendim aslında Herşeyi bilmek istiyordum hakkındaki Neden bu kadar güzel olduğunu sormak istiyordum Ne yalan söyleyeyim bağlanıyordum sana Örseleyemiyordum kalp çarpıntılarını Bekliyormuşum ki seni sevmemişim hiç kimseyi Yorgun anılarla kapına dayanmışım Ağzından çıkan her söze hayranlıkla bakmışım İstanbul kadar sevmişim seni Karşılık beklenmeyen bir aşk olayına Hayata dair acılarım seninle kapanmıştı aslında Kapalı kapılarda yüzüne hasret akşamlardaydım Yalan söylemek hiç mi hiç yakışmazdı bir delikanlıya Bir delikanlıya yakışabilecek aşk için bir kaç sözdü Sözüm ona yalnızlık zor işti aslında Senin bulunmadığın yerler güzel gelmiyordu Dokunulmayacak aşk yaralarına dokunuyrdu özlemlerin Yokluğunda ağlamaktı boş kadehlere inat Bir aşktı susuzluğunda su kesintisi yaratan Ekip oyunu değil teke tek bir aşktı işte Ne yalan söyleyebilirim ki sana şimdi Bekliyordum ben seni aslında Biraz gecikmişti gelmelerin ama Olsun yine beklediğim gibiydin ve beklediğim gibi gelmiştin Beklentimin bekleme salonunda sen vardın Ve umuda dair hatıra fotoğraflarımdın Karşımda duruşların vardı,saçların rüzgarlarla boğuşurken Gözlerin işte ordaydı beklediğim gibi Bana bakıyordun bakmanın serbest olduğu saatlerde Ve zamanın en hain bir vaktinde Kalkıpta gidilmek istenmeyen bir vakitte Son otobüs telaşıyla kalkıyordun masadan Ah şu son otobüsler yokmu Çöpçülerden sonra onlar var sırada aşk hırsızları Ne yalan söyleleyim arabam yoktu benim Zor bir akşam sessizliğindeydin sen Zor bir umut vakti ışığıydı sözlerin Yalanlara inat sevilmiştin sen Gün ışığına doğru akan bir rüzgardın Ve sadece yağmurlar bırakıyordu aldatmayı Hesap verilmemeye ödenmiş bir aşk ilişkisiydi Evlenip çocuğun oluyordu habersizce Ben hala senin derdindeydim oysa Öğreniyordum evlilik,çocuk aşkı öldürttürüyormuş bir adama Kiralık bir katilmiş aslında gelinliğin Düğün meyvesi bir çocuk aldatmanın başka bir tarifiymiş Kader diğerek lazımmış düğün salonunun yanından Çocuğunu parka götürdüğünde Park ve bahçeler müdürü olamamakmış aslında Kime ait sevgiler yaşanmıştı ki Çoktan unutulmuştu aslında Evli ve bir çocuk sahibi bir kadın Adın koluma yazlımıştı ama Yazılan evli ve bir çocuk sahibi olmayan o kadınaydı Liseden kalma eski bir alışkanlıktın belkide Kurcalanmamaya yemin edilerek kapatılmıştı bir sayfa Lisenin bahçesinde el ele dolaşan bir kız ve bir çocuğa Hayat hikayesi en başından yazılmıştı oysa Defterler yırtılmak ve kapatılmak içindi Evli ve bir çocuk sahibi kadın hakkında Ne yalan söyleyeyim ki Allah mesut etsin demekti Ve çocuğuna mutlu bir hayat dilemekti Yapacak bir şey kalmıyordu eski bir kadın hakkında Liseden kalma alışkanlığa gebe Güldüğünde yüzünde gamzeler açan Evli ve bir çocuk sahibi kadına Ne yalan söyleyeyim ki Bekliyordum ben seni ve geldin sonunda Onca aşk acısının sonunda sen geldin Geçmişi bırakıp çıktım karşına Geçmiş yazılan bütün şiirler gibi geride kalmıştı Sadece sen vardın şimdi Ve sadece sana kadardım Fazlam zarar yaratıyordu ortamsızlıklarda Sevmeyi anlamayı yeni başlıyordum sende İlla yakındaki biri sevilecek diye birşey yoktu Uzaklardan da yaşanabiliyordu bir aşk Ben inanıyordum herşeye Gözden ırak gönülden en yakın olabiliyordu aslında Aslında bir aşk uzaklık yakınlık değildi Mesafelerle ölçülemezdi Kurgulanmış bir aşk olamazdı Seni sevmeye adanmış yağmurlar vardı Ve her sokak başında sen bekleniyordun Bir sürpriz gibi çıkmak istiyordum karşına Habersizce yolunu kesmek istiyordum Uzaklardan getirdiğim solmamaya inat etmiş bir güle Önüne düşüvermek istiyordum bir akşam vakti Ve susuzluğunda katılmak istiyordum senin aşk kafilene Ne yalan söyleyeyim ki Kaçmadan yakalanan bir aşk çocuğuydum Seni bekliyordum yıllardır Takvimler senin habercindi Gelişini fısıldıyorlardı bana Yalan söylemek yakışmazdı bir delikanlıya Ne yalan söyleyeyim Bağlanıyordum hızlı bir şekilde sana Sevmeye doğru koşuyordum Yorgun bir hikayenin kahramanı bulutlarla Evli ve bir çocuk sahibi kadından beklediğm asıl kıza doğru................ 19.03.2007 ALİ TUNCER Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın |
|||
|
18-04-2007, 11:27 PM
|
|||
|
|||
|
Slm Ali kasrdesım.. formnettr ye yenı uye oldum sayılır.. gercekten cok gusel sıırlerın war. Sen hakkatten sewmenın nasıl bsy olduunun kıtabını yasmısın.. Siirlerını bılgısayarıma kopyaladım. İsime cok yarıjak gbı gosukuo ::) Dewamını dıkkatle bekliyeceım.. tesekkur ederımmm... Topladir yürümez bahtımın atı, kimi sevsem yüreğı kayadanda katı... Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın |
|||
|
18-04-2007, 11:55 PM
|
|||
|
|||
|
ArraySlm Ali kasrdesım.. formnettr ye yenı uye oldum sayılır.. gercekten cok gusel sıırlerın war. Sen hakkatten sewmenın nasıl bsy olduunun kıtabını yasmısın.. Siirlerını bılgısayarıma kopyaladım. İsime cok yarıjak gbı gosukuo ::) Dewamını dıkkatle bekliyeceım.. tesekkur ederımmm...[/quote] çok teşekkür ederim arkadaşım şiirlerimi beğenmen beni çok ama çok mutlu etti hele bide bunların senin işine yaraması o çok daha da sevindirdi beni.....devamını bekleyeceğin içinde çok teşekkür ederim ....devamı gelicek en kısa zamanda Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın Forumumuzdan Tam faydanmak içinLütfen Üye Olun Yada Giriş yapın |
|||
|