Youtube
En ilginc ve komik
videolar burada
www.lanetli.org

Cevapla  Konu Gönder 
YENİ NİCKLERRRR
02-07-2007, 01:51 PM
YENİ NİCKLERRRR

?:teşekkürler:?

ARnOlD CiVaRdAgEzEn
* La hAvLE vElA CoRvEtE
* hAyAtInDa hIç oTuRuM AçMaMıŞ AdAm
* TüM KaŞaRlAr eRiYeCeKsE KüReSeL IsInMaYa eVET
* bAbAmIn bIr dAkIkAlIk zEvKiYiM
* kEsEcEğI KeDiYi pEtShOpTAN AlAn eLiT SaTaNiSt
* AtEiStI DöVEN SaTANi$t
* YaNgInDA iLk bNi kUrTARıN
* eVrImDıŞı
* AlS AnAkArT TAMiR EdEn ADaM
* mUtLuLuĞuN ReSmInI T CETvElIyLe çIzErIm
* ÖkÜz gIbI BaKmAkLa tReN DuRmAz kI
*YıLaRdIr oTuRuM AçMaYAN AdAm
* HaYaT BoKtAn aMa gRAFiKlErI GüZEL
* A$k bIr sAbUnSa kÖpÜrT BnI SuDe
* HaLk kAhRaMaNı NUri AlÇo

*dunya yuvarlak ,ozon delik.Ne sapik bir gezegende yasiyorus be

*Seni Ne Kadar Sewdiğimi Bi Bilsen Her Gece İçiyorum Efes Pilsen!..

tam öğrenmeye başlamışdım ki okul bitti

Haritalara bakıyorum evin yok. Sözcüklere bakıyorum adın yok. Kendime bakıyorum seni görüyorum, çünkü benden başka yerin yok.

» Hayat hiçbir insan için ağlamaya değmez. Zaten ağlamaya değen insan hiçbir zaman ağlatmaz. Sen yine de ağlamak istiyorsan başını dik tut. Göz yaşların ağlatan kadar alçalmasın.

» Gözlerin sözlerini örtecek kadar masum, düşüncelerin duygularını bastıracak kadar acımasız,ellerinde ellerimi tutamayacak kadar uzaksa benim suçum ne birtanem.

» Uçurumdan düşerken tutunduğum dal olsan ölmekten değil seni kırmaktan korkarım ki.Tutunduğum dalsın.Beni affet.

» Unutmaya beş kala gözlerini ve sana dair ne varsa bitmeye yakın işte bugün ben her şeyimi sende bıraktım sırf aşkımı aldım elinden onu da kaybettim. HÜKÜMSÜZDÜR.

» Sana gitme diyemedim; Gözlerim gözlerinde kaldı. Susuz büyürmü hiç çiçek; Su sende çiçek bende kaldı.

» Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim bir gün,bu ayrılık şarkılarını kurşuna düzeceğim.Seni benden ayrıdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim.

» Her gün sevda cekipte gülünmuyor degil mi? Bir güzelden baskası sevilmiyor degil mi? Hani bensiz olurdun, olunmuyor değil mi?

» Bir umuttu yanlızlık birşeyleri paylaşamamaktı belki,gözler dalıp giderken, yaralı bir serçeye ağlayan bir buluttu belkide,belki belkilerle dolu bir hayattı bu….
*Azdan az, çoktan çok gider.
*sadece şahlar hamleleri önceden sezer.
*hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır
*özgürlük, sonu meçhul bir firardır.
*Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
*Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.
*Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'dur.
*bela, kişinin sevdiklerinden gelir.
*Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur...
*Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir.
*Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin
*Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı.
*İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
*Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...
*Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
*Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..
İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
*Güneşin doğduğu da bir gerçek batdığı da... Kalbimin atdığı da bir gerçek, günün bitdiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...
*Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin.
*seni günde bir kez düşünüyorum o da benim 24 saatimi alıyoo
*Eğer geceler uzun geliyorsa, sevgilin arayıp sormuyorsa, bir gün düşlerinde kavuşacağının yeminini vermişsen gönülden, işte o zaman sen deliler gibi seviyorsun arkadaş...
*Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ?

ஐ๑ вєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιη...ஐ๑
нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη...!!!!
eSkideN PiyaSa NerDe ßiZ oRDa, aRtıK ßiZ NerDe PiyaSa oRDa..!
Esrarım 3`lü Olsun,Hapım Bol Olsun,Şarabım Şişede Olsun,Tek Bir Sevdiğim Olsun
BeNi SaDeCe ALLAH YaRgILar EzAnLa BaŞlAdI SeLa İle BiTeR Bu SaAtTeN SoNra KrALıNa DeĞil ALAYINA GİDER
LaF AtMa kApAk olUrSuN dÜzgÜn koNUş bElKi aRkİ LiStEmDe YeR BuLuRsUn...!!!
Zar Atmam Şansa İnanmam..Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım..Oyun Sıkarsa Bırakır KaLkarım..!!!
ßu aLemde ŞekLi ben koyaR ben çizeRim,Oyunu ben ßaşlatır ben ßitiririm.Ne O işine qeLmedimi,O Zaman Sana GAMEOVER güzeLim...!!

DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM..!
ஐ๑ вєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιη...ஐ๑
1 gιяℓ, 1 ¢яу нєєууσσσ α∂αмıм тнιѕ ιѕ му ѕтуℓє...
kimine göre yalanım kimine göre kralım herkez rahatına baksın ben adama göre adamım
yarın güseL oLacak derLer hep..oysa bugünLerde dünLErin yarınLarı diiL mi??..
SoKaĞiMizDaN GeÇiLmEz ElİmİzDeN GeÇiLmEz ßiz istanbul ÇOCUĞUYUZ bİzE RaCoN KeSiLmEzZzZ
İstanbuL qüLLeR içinde,qüLLeR ßaRdak içinde..ALLah İstanßuL`u koRusun çünkü sevdiqim var içinde..!!!

» Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba çok yanılmışım. Bu aşkın sonuda ayrılık olacak,ve yaşadıklarım geride kalacak. Geriye acı ve güzel hatıralar kalsa bile,onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak..

» Bugün benim için yepyeni bir gün doğuyor; herşey capcanlı, herşey hayat dolu, herşey benimle duygularım hakkında konuşuyor, herşey beni duygularıma değer vermeye davet ediyor...

» Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam hep yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim..

» Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.

» Sen benim incimdin. parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm.

» Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.

» Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.

» Gecemin gündüzümden farkı yok alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yüzbin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gözlerinde ki sönmez ışık.
                                GAFFURRRRR
Msn de yazıyı bıçakla yazsam tam super olacak kanka...
Bana Neden cevap yazmiyorsün ? seni tenhada kıstırırım.
Çöpü almaya kapıya geliyorum, Çalıyorum çalıyorum açmıyorsun... Ne Ayak ?
Ne o Bi Sakıncasımı var?
Saçlarını uzatsan süper olcak
Gelsen Tam süper olacak
Ölümüne Kankayiz
Bana niye cevap yazmıyorsun? beni beğenmiyor müsün?
Bi akşam bize gelsene?
Nickimi beğenmiyor müsün?
Msn avatarını benimkisi gibi yapsan Tam süper olacak.
Benim titreşimime neden cevap vermedin ? beni sevmiyormusun ?
Hadi msne Akalım.
Anladın Sen Anladın.
Sana yazıyorum yazıyorum cevap yok...Ne Ayak ?
Saçlarını uzatsan süper olcak
Sen benim avatarümü begenmüyormüsün??

[Resim: ebb127f1be.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-07-2007, 02:43 PM
YENİ NİCKLERRRR

:) Güzel ve komik nickler özellikler "dunya yuvarlak ,ozon delik.Ne sapik bir gezegende yasiyorus be" hakkını vermek lazım sapık bir dünyadayız :)

[Resim: tesekkur.gif]
[Resim: 21427.gif]
[Resim: 16445.png]
[Resim: nah-veririz.gif]

Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-07-2007, 09:58 PM
YENİ NİCKLERRRR

:D efetttt      :8)

[Resim: ebb127f1be.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Konu Gönder 

Full Forum Net Tr

YENİ NİCKLERRRR

YENİ NİCKLERRRR indir, YENİ NİCKLERRRR Tek link, YENİ NİCKLERRRR Full, YENİ NİCKLERRRR Download, YENİ NİCKLERRRR son versiyon, YENİ NİCKLERRRR programı full, YENİ NİCKLERRRR Türkçe, YENİ NİCKLERRRR ücretsiz, eniyi YENİ NİCKLERRRR

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  İlkokulda okutulacak yeni fişler yökten geçti Admin 8 440 05-08-2008 02:19 PM
Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol |

Derecelendir
  • 3 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4